До 20 березня приймаються роботи на Всеукраїнський конкурс ідей дій на захист свободи висловлення думок

9 Лютого 2011
8263
9 Лютого 2011
11:41

До 20 березня приймаються роботи на Всеукраїнський конкурс ідей дій на захист свободи висловлення думок

8263
До 20 березня приймаються роботи на Всеукраїнський конкурс ідей дій на захист свободи висловлення думок

Координаційна рада Громадської кампанії проти встановлення цензури в Україні оголошує Всеукраїнський конкурс ідей дій на захист свободи висловлення думок.



Мета конкурсу ідей - підтримка локальних ініціатив, спрямованих на привернення уваги громадськості до проблеми обмеження свободи вираження думок. Конкурс проводиться в рамках всеукраїнської громадської кампанії, метою якої є скасування неякісного закону «Про захист суспільної моралі».

До розгляду приймаються ідеї та сценарії публічних акцій, вірші, пісні, листівки, банери, демотиватори, відеоролики - будь-який креатив, що зачіпає проблему обмеження свободи вираження думок в Україні.


Номінації:


 - Текстові та візуальні матеріали;
 - Аудіо та відео матеріали;
 - Ідеї та сценарії публічних акцій;



Конкурс проходить у 2 етапи. На першому етапі Оргкомітет конкурсу відбирає 10 кращих ідей, спрямованих на скасування «Закону про захист суспільної моралі». На другому етапі шляхом Інтернет-голосування на сайті Громадської кампанії (amoral.org.ua) буде відібрано 5 найкращих ідей, які будуть реалізовані в рамках Громадської кампанії проти впровадження цензури в Україні, в період з квітня по червень 2011 року.



Громадська кампанія проти впровадження цензури в Україну адмініструється Правозахисним центром «Поступ» в рамках програми малих грантів Марека Новицького за фінансової підтримки Інституту Відкритого Суспільства (OSI).



Термін проведення:


Конкурсний відбір: 10 лютого - 20 березня 2011 р.;
Інтернет-голосування: 20-31 березня 2011 р.;


 
У конкурсі можуть брати участь усі бажаючі, не залежно від віку, місця проживання, професійної підготовки, членства у творчих спілках і т.п.

Оргкомітет конкурсу:

Ольга Саломатова - координатор проектів Гельсінського фонду з прав людини в Польщі;


Володимир Яворський - виконавчий директор Української Гельсінської спілки з прав людини;


Костянтин Рєуцький - голова правління Правозахисного центру «Поступ», прес-координатор Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини»;


Наталія Соколенко - журналіст телеканалу СТБ, учасник кампанії «Стоп цензурі!».



Контакти координаторів:

Заявки приймаються у вільній формі на електронну пошту postup.hrc@gmail.com до 20 березня 2011 року;
У разі виникнення питань Ви можете звернутися по телефону: +38 050 922 23 48

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8263
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду