Конкурс для журналістів та позаштатних авторів усіх видів ЗМІ, присвячений Міжнародному року лісів

1 Лютого 2011
6162
1 Лютого 2011
16:02

Конкурс для журналістів та позаштатних авторів усіх видів ЗМІ, присвячений Міжнародному року лісів

6162
Конкурс для журналістів та позаштатних авторів усіх видів ЗМІ, присвячений Міжнародному року лісів

Громадська організація «Детектор медіа» і програма ENPI-FLEG* в Україні оголошують конкурс кращих журналістських матеріалів «Правозастосування та управління у лісовому секторі України»

 

Терміни подання матеріалів: 01.02.2011 - 15.05.2011 рр.

 

Критерії відбору матеріалів:

- роботи мають бути опубліковані або видані в ефір протягом  2010-2011 рр. або спеціально підготовлені для участі в конкурсі;

- кожна надіслана на конкурс робота має супроводжуватися такою інформацією: ім'я автора; координати для зв'язку; ЗМІ, в якому оприлюднено матеріал, і дата оприлюднення (або вказано, що роботу створено спеціально для конкурсу);

- роботи мають розкривати актуальність і значущість однієї з тем конкурсу, бути аргументованими, характеризуватися глибиною розкриття змісту й об'єктивністю, а також професійно етичним підходом. Вітається ілюстрування матеріалів конкретними прикладами, цифрами, коментарями тощо.

 

Теми матеріалів, пропонованих на конкурс:

Публікації конкурсних робіт:

Для вільного обговорення й оцінки журналістські матеріали, надіслані на конкурс, буде опубліковано на розсуд куратора конкурсу з обов'язкової згоди автора на сайті http://www.detector.media/.

 

Гонорарний фонд і терміни проведення: За кожну відібрану для опублікування на сайті «Детектор медіа» роботу автор отримує гонорар у сумі 500 грн.

 

Журі конкурсу оцінює роботи з 16 по 30 травня 2011 р. за шкалою від 1 до 10. Переможці (чотири найкращих журналістських матеріали) визначаються сумарною кількістю виставлених балів.

 

Чотири переможці отримують по 3000 грн. у номінаціях: - Найкраща соціальна публіцистика; Найкращий репортаж; Найкращий аналітичний матеріал;  Найкраще журналістське розслідування.

Оголошення переможців і вручення призів буде приурочено до Дня журналіста та Міжнародного дня охорони навколишнього природного середовища.

 

З усіх питань просимо звертатися до куратора конкурсу Юлії Зелінської, 235-22-55, 098-446-61-95, zelin.tk@gmail.com

 

Важливо:

Подання матеріалів на конкурс також означає згоду автора на розміщення цих матеріалів на сайті Програми ENPI-FLEG та використання цих матеріалів у роботі Програми ENPI-FLEG.

 

         

* Регіональна програма ENPI-FLEG - «Удосконалення систем правозастосування та управління в лісовому секторі країн східного напряму Європейської політики добросусідства та Росії» надає підтримку урядам країн-учасниць програми, громадянському суспільству та приватному сектору в розробленні раціональних та сталих методів ведення лісового господарства, включаючи запобігання незаконній діяльності в лісовому секторі. Країни-учасниці програми - Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Грузія, Молдова, Росія та Україна. Програма фінансується Європейським Союзом. Виконавці Програми: Світовий банк, Міжнародний союз охорони природи, Всесвітній фонд дикої природи.

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6162
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду