detector.media
01.02.2011 16:02
Конкурс для журналістів та позаштатних авторів усіх видів ЗМІ, присвячений Міжнародному року лісів

Громадська організація «Детектор медіа» і програма ENPI-FLEG* в Україні оголошують конкурс кращих журналістських матеріалів «Правозастосування та управління у лісовому секторі України»

 

Терміни подання матеріалів: 01.02.2011 - 15.05.2011 рр.

 

Критерії відбору матеріалів:

- роботи мають бути опубліковані або видані в ефір протягом  2010-2011 рр. або спеціально підготовлені для участі в конкурсі;

- кожна надіслана на конкурс робота має супроводжуватися такою інформацією: ім'я автора; координати для зв'язку; ЗМІ, в якому оприлюднено матеріал, і дата оприлюднення (або вказано, що роботу створено спеціально для конкурсу);

- роботи мають розкривати актуальність і значущість однієї з тем конкурсу, бути аргументованими, характеризуватися глибиною розкриття змісту й об'єктивністю, а також професійно етичним підходом. Вітається ілюстрування матеріалів конкретними прикладами, цифрами, коментарями тощо.

 

Теми матеріалів, пропонованих на конкурс:

Публікації конкурсних робіт:

Для вільного обговорення й оцінки журналістські матеріали, надіслані на конкурс, буде опубліковано на розсуд куратора конкурсу з обов'язкової згоди автора на сайті http://www.detector.media/.

 

Гонорарний фонд і терміни проведення: За кожну відібрану для опублікування на сайті «Детектор медіа» роботу автор отримує гонорар у сумі 500 грн.

 

Журі конкурсу оцінює роботи з 16 по 30 травня 2011 р. за шкалою від 1 до 10. Переможці (чотири найкращих журналістських матеріали) визначаються сумарною кількістю виставлених балів.

 

Чотири переможці отримують по 3000 грн. у номінаціях: - Найкраща соціальна публіцистика; Найкращий репортаж; Найкращий аналітичний матеріал;  Найкраще журналістське розслідування.

Оголошення переможців і вручення призів буде приурочено до Дня журналіста та Міжнародного дня охорони навколишнього природного середовища.

 

З усіх питань просимо звертатися до куратора конкурсу Юлії Зелінської, 235-22-55, 098-446-61-95, zelin.tk@gmail.com

 

Важливо:

Подання матеріалів на конкурс також означає згоду автора на розміщення цих матеріалів на сайті Програми ENPI-FLEG та використання цих матеріалів у роботі Програми ENPI-FLEG.

 

         

* Регіональна програма ENPI-FLEG - «Удосконалення систем правозастосування та управління в лісовому секторі країн східного напряму Європейської політики добросусідства та Росії» надає підтримку урядам країн-учасниць програми, громадянському суспільству та приватному сектору в розробленні раціональних та сталих методів ведення лісового господарства, включаючи запобігання незаконній діяльності в лісовому секторі. Країни-учасниці програми - Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Грузія, Молдова, Росія та Україна. Програма фінансується Європейським Союзом. Виконавці Програми: Світовий банк, Міжнародний союз охорони природи, Всесвітній фонд дикої природи.

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY