Зараз у „Телекритиці” відбувається чат-конференція з Анатолієм Кінахом

30 Липня 2004
837
30 Липня 2004
10:27

Зараз у „Телекритиці” відбувається чат-конференція з Анатолієм Кінахом

837
Лідер Партії промисловців і підприємців, кандидат на пост президента Анатолій Кінах заявляє: людина, яка має судимості, не повинна претендувати на посаду президента. Чат-конференція з кандидатом у президенти та головою Української спілки промисловців та підприємців Анатолієм Кириловичем Кінахом буде проходити в рамках проекту „Організація громадянського суспільства на шляху до відкритості інформації: спільна стратегія”.
Зараз у „Телекритиці” відбувається чат-конференція з Анатолієм Кінахом
Лідер Партії промисловців і підприємців, кандидат на пост Президента Анатолій Кінах заявляє, що його переконання, що людина, яка має судимості, не повинна претендувати на посаду Президента, є принциповим. Про це Кінах заявив в інтерв'ю журналістам у Києві, відповідаючи на запитання щодо свого виступу у прямому ефір Радіо "Свобода" 26 липня. За словами Кінаха, "це принципова позиція", незалежно від прізвищ. Раніше в ефірі "Свободи" Кінах, відповідаючи на запитання слухача: "Як ви вважаєте, чи може людина, яка має судимості, претендувати на посаду Президента?", сказав: "Абсолютно не має такого права".

"Це вже не проблема людини, це проблема честі, авторитету, гідності всього суспільства і держави, і не можна робити заручниками суспільство і державу, честь, авторитет держави намаганням тих, хто має кримінальне минуле, досягнути влади". Кінах також зазначив: "Я дуже би хотів, щоб ці критерії були чітко враховані в ході (виборчої) кампанії в кінцевому результаті. Бо наше завдання, наше майбутнє - не тільки в темпах зростання економіки, я в цьому абсолютно впевнений". Оцінюючи 10 років президентства Леоніда Кучми, Кінах назвав їх періодом "дуже великих втрачених можливостей". Кінах додав, що "за цей час світ настільки далеко пішов вперед, що ми повинні сьогодні дуже сконцентрувати всі зусилля, щоб не допустити зростання між нами і світом якісних дистанцій".

Усі охочі запрошуються взяти участь у чаті з Анатолієм Кінахом на сайті „Детектор медіа” за адресою http://www.detector.media/chat.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
"Детектор медіа"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
837
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду