Чат з Олексієм Семеновим завершився

26 Листопада 2010
24166
26 Листопада 2010
10:20

Чат з Олексієм Семеновим завершився

24166
Чат з Олексієм Семеновим завершився

О 12:00  на http://chat.detector.media/ розпочалася чат-конференція з головним продюсером Національної телекомпанії України Олексієм Семеновим на тему: «Проміжні підсумки роботи нової команди на НТКУ».

 

До обговорення пропонуються питання: перспективи перетворення НТКУ на канал суспільного мовлення; що головне для нової команди: рейтинги чи соціально значимі питання; чи легко запустити на Першому новий проект  та інші.

 

Читайте повну версію чату незабаром на ТК.

 

 

Біографічна довідка:

 

Олексій Семенов народився 11 вересня 1975 року. Навчався та працював в навчальному центрі «Практика». Закінчив факультет журналістики Нижегородського державного університету імені М. Лобачевського  та Інститут підвищення кваліфікації працівників телебачення та радіомовлення за спеціальністю «режисер телебачення».

 

1995 року працював журналістом і режисером програми «Взгляд» (ОРТ).

 

З 1996 по 1998 рік - автор, ведучий та режисер проекту для школярів «Детский адвокат», 1998 року отримав за нього премію «ТЕФІ-98».

 

З 1998 по 2000 роки як генеральний продюсер «під ключ» побудував телеканал «ТНТ-Нижний Новгород» та радіостанцію «Пурга» (місто Анадир, Чукотський автономний край). Отримав 4 премії «Радіо манія» за проекти радіостанції «Пурга».

 

2007 року як шеф-редактор запустив проект «Фабрика зірок» в Україні (Новий канал).

 

Продюсер кількох проектів на телеканалі «Інтер», веде на цьому каналі програму «Шалені татусі».

 

Викладає в «Інтершколі», Internews, навчальний центрі «Практика». У 2007 році видавництво АСТ видало книгу Олексія Семенова «Голые циники». Нагороджений орденом Святого Володимира IV ступеня Української Православної Церкви,  2010 року - почесною грамотою Кабміну.

 

Одружений, дружина Ганна, донька Аглая.

 

Фото Руслана Новосьола

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24166
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду