Стартує конкурс на тему «Як я захистив своє право на вільне від тютюнового диму повітря»

16 Листопада 2010
6625
16 Листопада 2010
15:27

Стартує конкурс на тему «Як я захистив своє право на вільне від тютюнового диму повітря»

6625
Стартує конкурс на тему «Як я захистив своє право на вільне від тютюнового диму повітря»

«Східноукраїнський центр суспільних ініціатив» оголосив про старт всеукраїнського конкурсу серед молоді на тему «Як я захистив своє право на вільне від тютюнового диму повітря».

 

На конкурс приймаються історії з життя, в яких конкурсанти зіштовхнулися з проблемами захисту свого права на вільне від тютюнового диму повітря.

 

Від конкурсної роботи очікується:

 

Життєва історія автора про проблему власного пасивного паління в силу порушення оточуючими норм Закону «Про заборону паління в суспільних місцях».

 

Це можуть бути історії про сусіда по площадці, який не бере до уваги, що тютюновий дим вдихає не тільки він один, але й діти під'їзду. Історії про паління на зупинках громадського транспорту під табличкою «Палити заборонено». Про паління на дитячих майданчиках. Під час масових заходів (стадіон, площі...). Про курилки на роботі і т.д.

 

Організатори конкурсу чекають від учасників також розповіді про те, як вони захищали своє право на вільне від тютюнового диму повітря. Яких заходів вживали, чи зверталися вони до представників правоохоронних органів чи конфліктні ситуації були з'ясовані шляхом переговорів з порушниками.

 

Всі роботи будуть розглянуті, кращі опублікують, за згодою авторів, на сайті «Східноукраїнського центру суспільних ініціатив» і на сайті «Детектор медіа».

 

Автори трьох кращих історій отримають цінні призи від «Детектор медіа».

 

Критерії відбору:

  1. Реалістичність.
  2. Історія повинна розкривати проблему недотримання норм Закону України «Про заборону паління в громадських місцях».

 

Мова викладу, стиль, форма подачі - не мають значення.

 

Роботи приймаються в електронному вигляді за адресою gagikgrigoriani@gmail.com або zelin.tk@gmail.com

 

Або по пошті: 30-й квартал, буд.2, кв. 14, м. Луганськ, 91005.

 

Оргкомітет конкурсу:

 

Гагік Григорян 050 276 42 73, gagikgrigoriani@gmail.com

Юлія Зелінська 098 446 61 95, zelin.tk@gmail.com

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6625
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду