9 листопада стартував конкурс «Премія ділових кіл "PRESSзвання 2010"»

10 Листопада 2010
5266
10 Листопада 2010
16:15

9 листопада стартував конкурс «Премія ділових кіл "PRESSзвання 2010"»

5266
9 листопада стартував конкурс «Премія ділових кіл "PRESSзвання 2010"»

9 листопада стартував онлайн-набір учасників конкурсу «Премія ділових кіл "PRESSзвання 2010"». Зареєструватися для участі у конкурсі можна до 17 грудня на сайті http://www.presszvanie.ua/.

 

Організатори конкурса: Компанія Mainstream Communication & Consulting; СЖУ (Спілка журналістів України); УСПП (Українска спілка промисловців та підприємців); СЖР (Союз Журналистов России); МАП (Московская Ассоциация Предпринимателей); РСПП (Российский Союз Промышленников и Предпринимателей).

 

«Премія ділових кіл "PRESSзвання 2010"» проходить в Україні з 2005 року. В цьому році правила конкурсу внесені деякі зміни відповідно до рекомендацій учасників та рішення Наглядової ради. Зокрема змінилися правила участі так званих «іміджевих» номінацій. Також змінився підхід до визначення найкращого редактора. Тепер в одній номінації «Кращий діловий редактор» оцінюватимуть як головних редакторів, так і редакторів відділів, у тому числі головних редакторів суспільно-політичних ЗМІ з діловими блоками.

 

Довідка:

«Премія ділових кіл "PRESSзвання 2010"» - міжнародний конкурс ділових журналістів, в якому журі - лідери бізнесу, а також редактори головних ділових видань оцінюють роботу журналістів і редакторів, які працюють в ділових друкованих, інтернет-виданнях та інформагентствах, а також незалежних бізнес-журналістів. Інтерактивне голосування проходить на сайті http://www.presszvanie.ua/.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5266
Читайте також
28.03.2011 20:16
Мар'яна Закусило
29 910
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду