9 листопада – прес-конференція на тему «Nations United: презентація першого проекту в Україні»

5 Листопада 2010
10039
5 Листопада 2010
18:00

9 листопада – прес-конференція на тему «Nations United: презентація першого проекту в Україні»

10039
9 листопада – прес-конференція на тему «Nations United: презентація першого проекту в Україні»

9 листопада відбудеться прес-конференція на тему «Nations United: презентація першого проекту в Україні», під час якої канадська компанія представить проект художнього фільму, присвяченого загальнолюдським цінностям, соціальним проблемам і місії людини на Землі.

 

Початок: о 12:30.

 

Місце проведення: в приміщенні агентства УНІАН за адресою Хрещатик, 4.

 

На прес-конференції обговорюватимуться питання взаємодії з українськими організаціями у сфері соціальних проектів, співпраця з українськими виробничими компаніями у галузі теле- і кіно індустрії.

 

До участі будуть залучені українські актори, вітчизняні продакшн студії і національні майданчики. Детальніше про цілі перебування і роботу Nations United в Україні розкажуть учасники прес-конференції: виконавчий директор Чейкер Хезаал, представники компанії - Джеффрі Баррі, Лайла Хмейден, Камерон Шалленберг.

 

Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями.  www. nationsunited.org .

 

Координатор в Києві Гассан Ель-Госсейні    050 730-23-78  livanovich_g@mail.ru

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10039
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду