У жовтні-листопаді пройдуть тренінги з кримської тематики для журналістів інших регіонів

19 Жовтня 2010
7509
19 Жовтня 2010
11:05

У жовтні-листопаді пройдуть тренінги з кримської тематики для журналістів інших регіонів

7509
У жовтні-листопаді пройдуть тренінги з кримської тематики для журналістів інших регіонів

У жовтні-листопаді пройдуть тренінги з кримської тематики для журналістів інших регіонів.

 

Організатори: Інформаційний прес-центр (Сімферополь), Інститут розвитку регіональної преси (Київ).

 

До участі в триденних практичних тренінгах в Криму запрошуються журналісти всіх видів ЗМІ з інших районів України (участь телевізійних журналістів можливе при самостійному забезпеченні авторами та камерами).

 

Участь у тренінгах дозволить журналістам отримати знання з анонсованої кримської тематики, засвоїти її специфіку і отрмати можливість роботи з різноманітними джерелами інформації (офіційними особами, експертами, політичними лідерами, базами даних). Структура всіх тренінгів включає теоретичну частину з розробки теми і практичну польову роботу журналістів по збору інформації, підготовку матеріалів, їх презентацію. В рамках кожного тренінга для отрмання доступу до офіційної інформації будуть організовані зустрічі журналістів українських ЗМІ з представниками відповідних органів влади Криму (Верховної Ради та Ради Міністрів АР Крим). До участі в тренінгах будуть залучені експерти з відповідної тематики.

 

Група учасників тренінгів буде формуватися на конкурсній основі. Головним критерієм відбору є наявність у журналіста теми матеріалу, для розкриття якої необхідні джерела в органах влади АР Крим, бажання і можливість журналіста над нею працювати і гарантії керівника ЗМІ про зобов'язання опублікувати матеріал.

 

Участь у тренінгах безкоштовна, учасникам оплачується проїзд, проживання, харчування, кава-брейк і роздаткові матеріали. Організатори повідомлять запрошеним про участь не пізніше, ніж за 7-10 днів до початку тренінгів.

 

Заявку на участь можна заповнити он-лайн:

 

  • на тренінг в Сімферополі, 20-22 жовтня 2010 року, «Крим автономний», набір продовжується;
  • на тренінг в Сімферополі, 10-12 листопада 2010 року, «Економіка автономії», до 29 жовтня 2010 року.
  • На тренінг в Севастополі, 24-26 листопада 2010 року, «Севастополь - відкрите місто», до 15 листопада 2010 року.

 

Додаткові питання можна задати за телефоном 067 547 22 33 або по пошті info@irrp.org.ua   

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7509
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду