detector.media
19.10.2010 11:05
У жовтні-листопаді пройдуть тренінги з кримської тематики для журналістів інших регіонів

У жовтні-листопаді пройдуть тренінги з кримської тематики для журналістів інших регіонів.

 

Організатори: Інформаційний прес-центр (Сімферополь), Інститут розвитку регіональної преси (Київ).

 

До участі в триденних практичних тренінгах в Криму запрошуються журналісти всіх видів ЗМІ з інших районів України (участь телевізійних журналістів можливе при самостійному забезпеченні авторами та камерами).

 

Участь у тренінгах дозволить журналістам отримати знання з анонсованої кримської тематики, засвоїти її специфіку і отрмати можливість роботи з різноманітними джерелами інформації (офіційними особами, експертами, політичними лідерами, базами даних). Структура всіх тренінгів включає теоретичну частину з розробки теми і практичну польову роботу журналістів по збору інформації, підготовку матеріалів, їх презентацію. В рамках кожного тренінга для отрмання доступу до офіційної інформації будуть організовані зустрічі журналістів українських ЗМІ з представниками відповідних органів влади Криму (Верховної Ради та Ради Міністрів АР Крим). До участі в тренінгах будуть залучені експерти з відповідної тематики.

 

Група учасників тренінгів буде формуватися на конкурсній основі. Головним критерієм відбору є наявність у журналіста теми матеріалу, для розкриття якої необхідні джерела в органах влади АР Крим, бажання і можливість журналіста над нею працювати і гарантії керівника ЗМІ про зобов'язання опублікувати матеріал.

 

Участь у тренінгах безкоштовна, учасникам оплачується проїзд, проживання, харчування, кава-брейк і роздаткові матеріали. Організатори повідомлять запрошеним про участь не пізніше, ніж за 7-10 днів до початку тренінгів.

 

Заявку на участь можна заповнити он-лайн:

 

 

Додаткові питання можна задати за телефоном 067 547 22 33 або по пошті info@irrp.org.ua   

 

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY