22 липня - круглий стіл з обговорення проекту Концепції суспільного мовлення в Україні

20 Липня 2010
5373
20 Липня 2010
23:55

22 липня - круглий стіл з обговорення проекту Концепції суспільного мовлення в Україні

5373
22 липня - круглий стіл з обговорення проекту Концепції суспільного мовлення в Україні

22 липня  2009 року в Києві Громадська рада при Національній раді України з телебачення і радіомовлення проведуть круглий стіл з метою обговорення проекту Концепції створення суспільного мовлення в Україні.

 

29 червня 2010 року Громадська гуманітарна рада при Президенті України представила проект Концепції створення національного суспільного телебачення і радіомовлення в Україні. З повним текстом цієї Концепції можна ознайомитися на сайті Президента України http://www.president.gov.ua/news/17532.html . На жаль, представники громадських організацій та рухів попри всі намагання не отримали змоги долучитися до обговорення проекту Концепції чи представити свій альтернативний проект. Круглий стіл, який відбудеться  22 липня 2010 року буде присвячений обговоренню проекту Концепції, представленої Громадською гуманітарною радою при Президенті України та матиме  на меті визначення позиції громадських організацій та медіа експертів щодо положень зазначеної Концепції.

 

До участі в заході запрошуються представники громадських організацій та медіа експерти. Присутніми на заході також будуть учасники Шостої міжнародної літньої школи медіа права, яку проводить Інститут Медіа Права з 5 по 23 липня 2010 року. Серед них є юристи та директори телерадіоорганізацій країн пострадянського простору.

 

Круглий стіл відбудеться в приміщенні Національної ради України з телебачення і радіомовлення, вул. Прорізна, 2, 5 поверх, Зал засідань.

 

Для участі в круглому столі обов'язкова реєстрація за телефоном 254 55 56 або електронною поштою bolshakova@nam.com.ua. Учасники повинні мати при собі документ, що посвідчує особу.

 

Початок роботи круглого столу у четвер 22 липня 2010 року об 11.00, закінчення - 13.00.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5373
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду