До 1 вересня приймаються заявки на конкурс «Лідер преси»

13 Липня 2010
13807
13 Липня 2010
12:56

До 1 вересня приймаються заявки на конкурс «Лідер преси»

13807
До 1 вересня приймаються заявки на конкурс «Лідер преси»

Асоціація Незалежних Регіональних Видавців України за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні оголошує про проведення конкурсу друкованих ЗМІ серед регіональних видань «Лідер преси».

 

Номінації конкурсу:

  • Лідер cлова - за якісний контент;
  • Лідер дизайну - за якісний дизайн;
  • Лідер мультимедіа - за створення мультимедійної редакції;
  • Лідер маркетингу - за досягнення в реалізації нестандартних якісних маркетингових ідей, акцій;
  • Лідер продажу - за досягнення успіхів у реалізації видання;
  • Лідер свободи - за об'єктивність висвітлення тем;
  • Лідер спеціалізації - за якісне нішове видання;
  • Лідер реклами -за найякісніші прийоми при залученні реклами;
  • Лідер інноваційних технологій в медіа - за технологічні інновації.

 

Ідея конкурсу - сприяння вільному обміну досвідом між представниками газет України, стимулювання якісного розвитку незалежної преси, підвищення професійних стандартів галузі.

 


Умови та терміни подання робіт:
Роботи в усіх номінаціях можуть подаватися від імені редакції, видавництва, рекламного відділу видавництв, відділу збуту видавництва, маркетингового відділу видавництва.

 


Подання робіт здійснюється впродовж періоду з 15 травня 2010 р. по 01 вересня 2010 р.

 

Максимальна безкоштовна кількість робіт від одного учасника по кожній номінації - 3.

 

До конкурсу приймаються лише ті роботи, що впроваджувалися протягом 2009-2010 років.



Вимоги до робіт:
Роботи у номінаціях Лідер слова, Лідер свободи, Лідер дизайну подаються у вигляді відсканованої копії матеріалу з обов`язковим наведенням дати публікації.
Роботи у номінаціях Лідер мультимедіа, Лідер маркетингу, Лідер продажу, Лідер спеціалізації, Лідер реклами та Лідер інноваційних технологій в медіа подаються у вигляді опису запровадженого проекту. Опис має включати результат, досягнутий завдяки впровадженню проекту або ідеї (результат повинен бути оцінений в еквіваленті до долара США).

 

Роботи та скановані шпальти приймаються електронною поштою на скриньку lider.presy@gmail.com з поміткою в темі листа назви номінації. Разом з кожною роботою подається заповнена форма, знайти яку можна на сайті АНРВУ.

 

Контактна особа: Тетяна Рацина tetiana.ratsyna@gmail.com,   +380931282998.


 

Фінальне нагородження за результатами конкурсу серед регіональних видань України «Лідер Преси» відбудеться у жовтні, під час Другого Всеукраїнського Газетного Конгресу.



Довідка про АНРВУ


АНРВУ об'єднує більше 20 регіональних видавничих компаній, що видають біля 100 найменувань видань. Асоціація є членом Всесвітньої Газетної Асоціації (WAN-IFRA) та тісно співпрацює з Всесвітнім Форумом Редакторів (WEF).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13807
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду