detector.media
13.07.2010 12:56
До 1 вересня приймаються заявки на конкурс «Лідер преси»

Асоціація Незалежних Регіональних Видавців України за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні оголошує про проведення конкурсу друкованих ЗМІ серед регіональних видань «Лідер преси».

 

Номінації конкурсу:

 

Ідея конкурсу - сприяння вільному обміну досвідом між представниками газет України, стимулювання якісного розвитку незалежної преси, підвищення професійних стандартів галузі.

 


Умови та терміни подання робіт:
Роботи в усіх номінаціях можуть подаватися від імені редакції, видавництва, рекламного відділу видавництв, відділу збуту видавництва, маркетингового відділу видавництва.

 


Подання робіт здійснюється впродовж періоду з 15 травня 2010 р. по 01 вересня 2010 р.

 

Максимальна безкоштовна кількість робіт від одного учасника по кожній номінації - 3.

 

До конкурсу приймаються лише ті роботи, що впроваджувалися протягом 2009-2010 років.



Вимоги до робіт:
Роботи у номінаціях Лідер слова, Лідер свободи, Лідер дизайну подаються у вигляді відсканованої копії матеріалу з обов`язковим наведенням дати публікації.
Роботи у номінаціях Лідер мультимедіа, Лідер маркетингу, Лідер продажу, Лідер спеціалізації, Лідер реклами та Лідер інноваційних технологій в медіа подаються у вигляді опису запровадженого проекту. Опис має включати результат, досягнутий завдяки впровадженню проекту або ідеї (результат повинен бути оцінений в еквіваленті до долара США).

 

Роботи та скановані шпальти приймаються електронною поштою на скриньку lider.presy@gmail.com з поміткою в темі листа назви номінації. Разом з кожною роботою подається заповнена форма, знайти яку можна на сайті АНРВУ.

 

Контактна особа: Тетяна Рацина tetiana.ratsyna@gmail.com,   +380931282998.


 

Фінальне нагородження за результатами конкурсу серед регіональних видань України «Лідер Преси» відбудеться у жовтні, під час Другого Всеукраїнського Газетного Конгресу.



Довідка про АНРВУ


АНРВУ об'єднує більше 20 регіональних видавничих компаній, що видають біля 100 найменувань видань. Асоціація є членом Всесвітньої Газетної Асоціації (WAN-IFRA) та тісно співпрацює з Всесвітнім Форумом Редакторів (WEF).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY