Чат з Владиславом Троїцьким завершено

9 Червня 2010
5115
9 Червня 2010
10:05

Чат з Владиславом Троїцьким завершено

5115
Тема − «ГогольFest-2010: реалії та перспективи». Повну версію розмови читайте незабаром на ТК
Чат з Владиславом Троїцьким завершено

На chat.detector.media завершилася чат-конференція з засновником і президентом фестивалю ГогольFest Владиславом Троїцьким на тему: «ГогольFest -2010: реалії та перспективи».

 

Під час спілкування учасники чату розглянули ситуацію, що передує проведенню наступного фестивалю: через будівельні роботи у приміщенні Мистецького Арсеналу наступний ГогольFest може не відбутися. З цього приводу організатори арт-заходу вже звернулися із відкритим листом до президента України Віктора Януковича. Якою була реакція на це звернення, яка подальша доля ГогольFest, у якому форматі і де саме відбудеться фестиваль, ви маєте можливість з`ясувати під час спілкування з Владиславом Троїцьким, що триватиме з 13:00 до 14:00. 

 

Свої  запитання ви можете ставити в коментарях до цього  анонсу або надсилати на адресу letter.tk@gmail.com.  

 

 

 

 

 

Біографічна довідка: 

 

Владислав Троїцький - засновник, режисер і керівник Центру сучасного мистецтва«Дах», художній керівник та продюсер етно-хаос гурту «ДахаБраха», а також ініціатор і директор фестивалю сучасного мистецтва «ГогольFest».

 

Народився 26 листопада 1964 року в місті Улан-Уде (Росія). У 1987 році закінчив радіотехнічний факультет Київського політехнічного інституту КПІ (нині - Національний технічний університет України); у 1990 році - аспірантуру при виші.

 

У 2002 році став випускником режисерсько-акторського факультету Російської Академії театрального мистецтва (колишній «ГИТИС»).

 

В 2000 році відкрив власну акторську школу.  Починаючи з 2003, викладав у Київському Державному університеті театру і кіно імені Карпенка-Карого (акторський курс Леся Танюка).

 

В 2004 році створив етно-хаус гурт «ДахаБраха».

 

В 2007 році заснував аудіо-музично-візуально-театрально-філософський проект «ГогольFest».

 

 

«Детектор медіа»

 

Фото Павла Старостенка

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5115
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
AllaLosik
5086 дн. тому
Знающие пишут. Решили ребята знаниями блеснуть. Уважаемый, Владислав, в чем истинная причина, что "ГогольFest -2010" под вопросом размещения в Арсенале. Я надеюсь, вы отныне не "persona non grata" для нынешней власти.
Интересующийся
5086 дн. тому
А зачем вы называете фестиваль на немецкий манер? Почему "фест"? Опять подражаем западному?
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
5086 дн. тому
У своєму листі Януковичу ви пишете: "Міжнародний фестиваль сучасного мистецтва ГОГОЛЬFEST – це перший мультидисциплінарний некомерційний міжнародний фестиваль сучасного мистецтва". Ви - нормальний? Ну і як Віктор Федорович Янукович має розуміти слово "мультидисциплінарний"? Та він з вами за це знаєте, що може зробити?.. Доведеться "отвєчать за базар".
Олексій Мазур, Дніпропетровськ.
5086 дн. тому
Кажете, що написали Януковичу листа щодо "ГогольFest "? А ви впевнені, що той зрозумів, про кого і про що йдеться? Може в даному випадку краще було б влаштувати не Гоголь, а "Чехов-фест" - де представити росйського класика великим українським поетом? Якої ви, до речі, думки від чехівської поезії? Чи не підкажете, де можна придбати томік-інший його безмертних поем українською мовою? Кажуть, в нього їх багато було, зокрема "Сиджу я в палаті, та й думку гадаю...", "Дідько Іване..", "Люди в білому", "Санітарна лірика"..."Пісня про лікаря", "Ой, хірурге, мій, хірурге, ріднесенький"...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду