До 28 травня триває відбір учасників MediaNext

26 Травня 2010
907
26 Травня 2010
11:14

До 28 травня триває відбір учасників MediaNext

907
До 28 травня триває відбір учасників MediaNext

Друга хвиля навчання з нових медіа відбудеться у Львові  (15-16.06), Києві (19-20.06), і Донецьку (26-27.06). Навчання  - в рамках проекту MediaNext від Інтерньюз-Україна та European Journalism Center (Нідерланди) До участі запрошуються журналісти, редактори, медіа-менеджмент.

 

ІІI модуль навчання має назву «Як нові медіа оптимізують роботу видань? Від внутрішніх інфопотоків до зовнішнього просування».

 

Хештег навчання - #medianext_ua

 

Для чого це? журналісти нерідко потрапляють «у виделку часу» при спробі поєднати роботу оффлайн і онлайн. Які підходи і навички варто привнести в роботу редакції для її ефективної і швидкої роботи? Яким має бути оптимальний дизайн сайту, як відповісти на очікування читачів і як просувати ваше видання онлайн з допомогою наявних ресурсів, не витрачаючи зусиль на створення нового контенту?


 

Заповнити онлайн-анкету та дізнатися про детальну інформація можна тут.

 

Останній термін подачі на конкурс: 18.00, п'ятниця, 28 травня 2010 року


Результати конкурсу: 1 червня 2010 року



Запитання можна поставити тут:

Twitter: @medianext_ua
Блог: medianext_ua.livejournal.com
Cторінка в Facebook: MediaNext Ukraine



 

Контактна особа: Ольга Сушицька, координатор проектів, 8044 458 44 40 osushytska (at) internews.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
907
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду