20 квітня семінар для ЗМІ з охорони пам'яток: Св. Софія та Києво-Печерська лавра

15 Квітня 2010
11085
15 Квітня 2010
14:01

20 квітня семінар для ЗМІ з охорони пам'яток: Св. Софія та Києво-Печерська лавра

11085
20 квітня семінар для ЗМІ з охорони пам'яток: Св. Софія та Києво-Печерська лавра

18 квітня - Міжнародний день пам'яток і визначних місць, в Україні - це День пам'яток історії та культури.

 

Саме пам'ятки історії та культури, археології, містобудування стають жертвами невгамовних апетитів корумпованих чиновників і будівельників, які хочуть перетворити міста з історичними кварталами в український Шанхай.

 

Головний архітектор НЗ «Софія Київська»  Ольга Самойленко та завідувач сектору пам'яткоохоронних проблем Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника Анатоль Ізотов проведуть семінар для преси з пам'яткоохоронних проблем, який відбудеться  20 квітня на території Софії Київської.

 

Час проведення: 16:00 -18:00.

 

Основна тема першого із запланованих семінарів - приклади порушень пам'яткоохоронного законодавства в буферних зонах першого українського об`єкту «Собор Св.Софії Київської та ансамбль монастирських будівель Києво-Печерської лаври»

 

Семінар підтримують Українсько-польський журналістський клуб «Без упереджень» та Громадянська ініціатива «Збережи старий Київ».

 

Просимо попередити про свою участь у семінарі за тел. 097 225 98 52

 

Якщо у Вас є спеціальні запитання - просимо надсилати на е-мейл oros@ukr.net

 

Координатор проекту - Ольга Шалайська

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11085
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду