31 березня - літературна презентація Андрія Цаплієнка («Інтер») та фотовиставка Дмитра Комарова («Известия в Украине»)

25 Березня 2010
6598
25 Березня 2010
11:14

31 березня - літературна презентація Андрія Цаплієнка («Інтер») та фотовиставка Дмитра Комарова («Известия в Украине»)

6598
31 березня - літературна презентація Андрія Цаплієнка («Інтер») та фотовиставка Дмитра Комарова («Известия в Украине»)

31 березня о 15:00  у Національній парламентській бібліотеці України відбудеться зустріч читачів з автором роману «Экватор. Черный цвет & Белый цвет»  Андрієм Цаплієнком («Інтер»).

 

Роман, що вийшов у видавництві «Фоліо», є літературним дебютом військового кореспондента телеканалу «Інтер», відомого за програмами «N-ний кілометр», «На лінії вогню» та «Спецкор». Свої репортажі Андрій Цаплієнко знімав в Афганістані, Македонії, Іраку, Кот-д'Івуарі, Непалу, Колумбії.

 

Його роман написано про торговця зброєю, а в минулому - військовий пілота Андрія Шута, його любов до чорношкірої красуні на ім'я Мікі, пригоди, небезпеки й красу Африки.

 

На презентації також відбудеться перегляд відеосюжетів із репортажів та документальних фільмів Цаплієнка, а також відкриється фотовиставка з кращих виставкових світлин про Африку та Азію спеціального кореспондента газети «Известия в Украине» Дмитра Комарова.

 

За детальною інформацією та з питань акредитації звертайтеся за тел.: 050 401 62 16 - Наталя Ковальчук.

 

Під час зустрічі Андрій Цаплієнко відповість на питання, що їх можна задати за адресою: http://inter.ua/uk/news/2010/03/23/4050 .

 


За найкращі запитання презентації та онлайн-спілкування - призи - книги з автографом автора.

 

Адреса: Київ, вул. Грушевського, 1, Національна парламентська бібліотека України

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6598
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Александра
5143 дн. тому
Цаплиенко, Комаров - молодцы, мальчики:)
luch
5147 дн. тому
А еще можно задавать вопросы автору на сайте Экватора - http://equator.inter.ua/feedback Говорят, самый интересный вопрос будет отмечен книгой с автографом автора).
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду