detector.media
25.03.2010 11:14
31 березня - літературна презентація Андрія Цаплієнка («Інтер») та фотовиставка Дмитра Комарова («Известия в Украине»)

31 березня о 15:00  у Національній парламентській бібліотеці України відбудеться зустріч читачів з автором роману «Экватор. Черный цвет & Белый цвет»  Андрієм Цаплієнком («Інтер»).

 

Роман, що вийшов у видавництві «Фоліо», є літературним дебютом військового кореспондента телеканалу «Інтер», відомого за програмами «N-ний кілометр», «На лінії вогню» та «Спецкор». Свої репортажі Андрій Цаплієнко знімав в Афганістані, Македонії, Іраку, Кот-д'Івуарі, Непалу, Колумбії.

 

Його роман написано про торговця зброєю, а в минулому - військовий пілота Андрія Шута, його любов до чорношкірої красуні на ім'я Мікі, пригоди, небезпеки й красу Африки.

 

На презентації також відбудеться перегляд відеосюжетів із репортажів та документальних фільмів Цаплієнка, а також відкриється фотовиставка з кращих виставкових світлин про Африку та Азію спеціального кореспондента газети «Известия в Украине» Дмитра Комарова.

 

За детальною інформацією та з питань акредитації звертайтеся за тел.: 050 401 62 16 - Наталя Ковальчук.

 

Під час зустрічі Андрій Цаплієнко відповість на питання, що їх можна задати за адресою: http://inter.ua/uk/news/2010/03/23/4050 .

 


За найкращі запитання презентації та онлайн-спілкування - призи - книги з автографом автора.

 

Адреса: Київ, вул. Грушевського, 1, Національна парламентська бібліотека України

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY