До 28 лютого триває прийом на курс дистанційної освіти для ЗМІ «Текст у новинах»

16 Лютого 2010
1475
16 Лютого 2010
14:44

До 28 лютого триває прийом на курс дистанційної освіти для ЗМІ «Текст у новинах»

1475
До 28 лютого триває прийом на курс дистанційної освіти для ЗМІ «Текст у новинах»

Навчальний центр Незалежної Асоціації телерадіоМовників(НАМ) оголошує набір на курс дистанційної освіти для ЗМІ «Текст у новинах». Заявки приймають до 28 лютого 2010 р. включно.

 

Мета курсу - розглянути новинне повідомлення як оригінальний вид тексту, проаналізувати його побудову, смислові зв'язки, конотації.

 

Курс носить практичний характер та передбачає інтерактивне спілкування з викладачем,  виконання завдань на редагування та написання текстів. Доробок аналізуватиметься та оцінюватиметься за критеріями повноти і точності викладення інформації, внутрішньої логіки побудови тексту та полегшеного сприйняття.

 

Аудиторія - журналісти та редактори служб новин радіо та ТБ; студенти факультетів журналістики.

 

Тривалість - 12 тижнів. Початок занять - 1 березня 2010р.

 

Умови участі:

- пройти курс зможуть лише професійні журналісти та студенти відповідних факультетів;

- участь є безкоштовною.

 

Тренер Юрій Сторожук - незалежний медіа-консультант, викладач, відомий тренер з новинної телерадіожурналістики. Очолював радіовідділ «Інтерьюз-Нетворк», один із засновників та викладачів «Школи новин» «Інтерньюзу». Член Національної ради з питань телебачення та радіомовлення (2005- 2007). Менеджерський та творчий досвід роботи в електронних ЗМІ - 17 років. Загальний педагогічний стаж - 24 роки. Проводив медіа тренінги та консультації в Україні, Грузії, Вірменії, Казахстані. Професійний експерт з багатьох проблем розвитку телерадіопростору України.

 

Технічні вимоги:

 

Підключення до інтернету, один із браузерів: Internet Explorer, Opera, Google Chrome, Mozilla Firefox або Safari з встановленим плагіном Adobe Flash Player, та підтримкою браузером JavaScript

 

Для того, щоб стати слухачем курсу «Текст у новинах», потрібно зареєструватись. Це можна зобити на сайті НАМ «Дистанційні курси для ЗМІ».

 

Контактна особа: керівник Навчального центру НАМ Олена Хорозова, тел. (044) 254 55 56 або за e-mail: elena@nam.com.ua

 

Курс створено Незалежною Асоціацією телерадіоМовників. Здійснено в рамках проекту за підтримки Фонду розвитку українських ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1475
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду