20-21 лютого − тренінг для журналістів-розслідувальників у Львові

5 Лютого 2010
1700
5 Лютого 2010
17:19

20-21 лютого − тренінг для журналістів-розслідувальників у Львові

1700
20-21 лютого − тренінг для журналістів-розслідувальників у Львові

20-21 лютого 2010 року у Львові відбудеться тренінг для молодих журналістів-розслідувальників (вік до 30 років) у рамках реалізації спільного проекту «Агенції журналістських розслідувань «Інформатор» (Львів) та Міжнародного фонду «Відродження» - «Незалежна міжнародна асоціація журналістів-розслідувальників».

 

Витрати відібраних на конкурсній основі учасників тренінгу покриваються за рахунок організаторів (проїзд, харчування та проживання).

 

З програмою тренінгу можна ознайомитися тут.

 

Термін подачі заявок на участь у тренінгу - до 16 лютого 2010 року.

 

Заявки приймають за адресою dobrodo@ukr.net.

 

Контактна особа: керівник проекту Дмитро Добродомов, відповідальний редактор «Агенції журналістських розслідувань «Інформатор». Тел. (032) 295 90 01, (06 204 74 47).

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1700
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду