У ніч з 7 на 8 лютого на сайті «Главред» − другий етап «Ночі виборів»

2 Лютого 2010
1294
2 Лютого 2010
13:25

У ніч з 7 на 8 лютого на сайті «Главред» − другий етап «Ночі виборів»

1294
У ніч з 7 на 8 лютого на сайті «Главред» − другий етап «Ночі виборів»

У ніч з 7 на 8 лютого 2010 року відбудеться другий етап прес-марафону «Ніч виборів на «Главреді». З 18 години вечора до 2 години ночі читачі сайту «Главред» та представники ЗМІ матимуть змогу спостерігати за низкою нон-стоп прес-конференцій, присвяченій головній темі року: виборам Президента України.

 

Гості «Главреду» проаналізують результати виборів та оприлюднять прогнози щодо політичного, економічного та соціального стану країну, яку очолить новий президент. У прес-центр «Главреду» запрошені представники фракцій БЮТ і Партії регіонів, відомі економісти, експерти-міжнародники, посли іноземних держав, політологи, політтехнологи, представники громадських організацій, що здійснюють моніторинг виборчого процесу.

 

Також партнерами прес-марафону «Ніч виборів на «Главреді» є Український незалежний центр політичних досліджень та Українська школа політичних студій

 

Здійснюватиметься відео-трансляція усіх заходів на сайт «Главред», оперативно розміщуватимуться на головній сторінці та в рубриці «ВИБОРИ-2010» матеріали, підготовані журналістами видання за підсумками прес-конференцій.

 

Нагадаємо, що під час першого етапу прес-марафону, що відбувся у ніч з 17 на 18 січня 2010 року, Інтернет-видання «Главред» зафіксувало рекордну відвідуваність свого сайту протягом доби. «Статистика відвідування сайту «Главред» досягла рекордних показників, здолавши планку в 100 тис. відвідувачів за день і посівши 5-те місце в рейтингу bigmir.net», - сказав керівник групи сайтів «Главред» Дмитро Столярчук.

 

Тоді «Главред» провів 12 прес-конференцій кандидатів у президенти, їхніх представників, політиків, політологів, соціологів, юристів, представників правоохоронних органів, іноземних спостерігачів.

 

Детальна програма другого етапу прес-марафону буде оприлюднена найближчими днями на сайтіwww.glavred.info

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1294
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду