detector.media
02.02.2010 13:25
У ніч з 7 на 8 лютого на сайті «Главред» − другий етап «Ночі виборів»

У ніч з 7 на 8 лютого 2010 року відбудеться другий етап прес-марафону «Ніч виборів на «Главреді». З 18 години вечора до 2 години ночі читачі сайту «Главред» та представники ЗМІ матимуть змогу спостерігати за низкою нон-стоп прес-конференцій, присвяченій головній темі року: виборам Президента України.

 

Гості «Главреду» проаналізують результати виборів та оприлюднять прогнози щодо політичного, економічного та соціального стану країну, яку очолить новий президент. У прес-центр «Главреду» запрошені представники фракцій БЮТ і Партії регіонів, відомі економісти, експерти-міжнародники, посли іноземних держав, політологи, політтехнологи, представники громадських організацій, що здійснюють моніторинг виборчого процесу.

 

Також партнерами прес-марафону «Ніч виборів на «Главреді» є Український незалежний центр політичних досліджень та Українська школа політичних студій

 

Здійснюватиметься відео-трансляція усіх заходів на сайт «Главред», оперативно розміщуватимуться на головній сторінці та в рубриці «ВИБОРИ-2010» матеріали, підготовані журналістами видання за підсумками прес-конференцій.

 

Нагадаємо, що під час першого етапу прес-марафону, що відбувся у ніч з 17 на 18 січня 2010 року, Інтернет-видання «Главред» зафіксувало рекордну відвідуваність свого сайту протягом доби. «Статистика відвідування сайту «Главред» досягла рекордних показників, здолавши планку в 100 тис. відвідувачів за день і посівши 5-те місце в рейтингу bigmir.net», - сказав керівник групи сайтів «Главред» Дмитро Столярчук.

 

Тоді «Главред» провів 12 прес-конференцій кандидатів у президенти, їхніх представників, політиків, політологів, соціологів, юристів, представників правоохоронних органів, іноземних спостерігачів.

 

Детальна програма другого етапу прес-марафону буде оприлюднена найближчими днями на сайтіwww.glavred.info

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY