29 cічня у Львові – круглий стіл «Замовні матеріали в українських ЗМІ: моніторинг та правова оцінка»

28 Січня 2010
16942
28 Січня 2010
09:08

29 cічня у Львові – круглий стіл «Замовні матеріали в українських ЗМІ: моніторинг та правова оцінка»

16942
29 cічня у Львові – круглий стіл «Замовні матеріали в українських ЗМІ: моніторинг та правова оцінка»

29 січня Інститут масової інформації в партнерстві з Центром журналістського правозахисту проведе у Львові круглий стіл для журналістів та представників громадського сектору «Замовні матеріали в українських ЗМІ: моніторинг та правова оцінка». Захід відбувається у рамках проекту «Моніторинг дотримання журналістських стандартів та підвищення медіаграмотності широкого кола українських громадян» за підтримки громадської організації Internews Network «У-Медіа».

 

Буде оприлюднена динаміка зростання кількості замовних матеріалів у львівській пресі та загальноукраїнських виданнях у ході виборчої кампанії 2010 року, а також представлені результати моніторингу замовних матеріалів у теленовинах загальноукраїнських телеканалів, проведеного «Детектор медіаю» в рамках проекту «У-Медіа».

 

У круглому столі візьмуть участь Микола Савельєв (головний редактор газети «Ратуша», Центр журналістського правозахисту), Вікторія Сюмар (виконавчий директор ІМІ), Отар Довженко (ГО «Детектор медіа»), Роман Головенко (медіаюрист) та Олена Голуб (менеджер проекту моніторингу ІМІ).

 

Захід відбудеться у конференц-залі інформаційної агенції Zaxid.net (Львів, площа Ринок, 15). Початок о 12.00.

 

По додаткову інформацію звертайтесь за телефоном 0663511935, Олена Голуб.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16942
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду