3 лютого − тренінг «Можливості подкастинґу для громадських організацій»

22 Січня 2010
3725
22 Січня 2010
12:49

3 лютого − тренінг «Можливості подкастинґу для громадських організацій»

3725
3 лютого − тренінг «Можливості подкастинґу для громадських організацій»

Студія громадського подкастинґу «Молодого радіо» запрошує до участі у тренінгу «Можливості подкастингу для громадських організацій», що відбудеться 3 лютого. Його учасники  зможуть навчитися робити подкасти та використовувати подкастинґ у власній діяльності. Тренінг проводить Молодіжний інноваційний центр «Медіа-М», у рамках якого діє «Молоде радіо», за фінансової підтримки фонду «Відродження» у рамках проекту «Створення Каналу громадських ініціатив «Громадський подкастинґ C-POD».

 

Мета тренінгу - презентувати можливості подкастинґу для лідерів громадських організацій, ініціатив та кампаній, громадських журналістів та блоґерів, а також розвинути в учасників базові навички, які дозволять їм самостійно записувати та редагувати звук, створити під час тренінгу свої перші подкасти та опублікувати їх у Мережі.

 

Тренерська команда:

Анвар Азізов - засновник сайту «Подкастер»

Андрій Іздрик - редактор літературного подкаст-проекту Kabi.net

Станіслав Шумлянський - організатор та координатор Каналу громадського подкастинґу C-pod

 

Відбір учасників тренінгу здійснюватися на конкурсних засадах. Для участі необхідно надіслати на адресу molode@gmail.com резюме та короткого листа із поясненням зацікавлення тренінгом та своїх планів використання подкастинґу у діяльності своєї громадської організації/ініціативи. Просимо звернути увагу на те, що тренінг не розрахований на професійних журналістів.

 

Кінцевий термін подання заявок - 29 січня 2010 р. (п'ятниця).

 

Для ефективної участі у тренінгу кожен учасник повинен мати при собі ноутбук/нетбук (для редагування звуку) та пристрій для запису звуку - цифровий диктофон або мікрофон/гарнітуру з можливістю приєднання до власного комп'ютера.

 

Тренінг відбуватиметься у Києві в середу, 3 лютого 2010 року, з 10.00 до 17.00 з перервами на каву та обідом.

 

Участь у тренінгу безкоштовна, проїзд учасникам з інших міст не відшкодовується.

 

Контактна особа: Станіслав Шумлянський

 (044)5921138, molode@gmail.com, ICQ 364 - 529 - 699

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3725
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду