15 грудня стартує освітній проект «Свідомо» Єгора Соболєва та Києво-Могилянської академії

9 Грудня 2009
11042
9 Грудня 2009
13:07

15 грудня стартує освітній проект «Свідомо» Єгора Соболєва та Києво-Могилянської академії

11042
15 грудня стартує освітній проект «Свідомо» Єгора Соболєва та Києво-Могилянської академії

15 грудня стартує проект відкритих лекцій «Платформа. Свідомо», започаткований Бюро «Свідомо» спільно з Національним університетом «Києво-Могилянська академія», повідомляє svidomo.org.

 

Платформа - це науковці, вчителі, бізнесмени, менеджери, люди мистецтва, філософи, журналісти, екологи, лікарі та громадські діячі. «У проекті виступатимуть люди, які знають як змінювати країну на краще і щоденно доводять це своїм досвідом, - розповів ТК координатор проекту Олександр Акименко. - Приміром,  біолог Наталія Шульга розкаже про інновації, які змінять українську освіту та науку, хірург Сергій Подпрятов та винахідник Ольга Іванова презентують технологію зварювання живих тканин тіла тварин і людини, винайдену в Україні, а фізик Євген Мартинов пояснить як працює великий адронний колайдер».

 

За словами Олександра Акименка, платформа - це ініціатива для тих, хто шукає нових знань і готовий розділити свій досвід з іншими. Тому до участі у проекті організатори  запрошують тих, хто досяг успіху, хто має ідею і рухається до її втілення, хто має глобальне бачення процесів і проблем.

 

Стартує проект 15 грудня о 18.00 у приміщенні художньої галереї Культурно-мистецького центру НаУКМА (вул. Іллінська, 9). Слухачі матимуть змогу послухати три 20-хвилинні лекції на тему «Українська наука. Чи є вихід?».

 

«Платформа. Свідомо» не тільки організує відкриті лекції з цікавими людьми, а й поширить відео в інтернеті та медіа.

 

«Ми прагнемо передавати кращі знання інтерактивно та яскраво. Тому використовуємо для цього слайди, відео та ретельно готуємо кожного спікера», - зазначає Акименко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11042
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду