detector.media
09.12.2009 13:07
15 грудня стартує освітній проект «Свідомо» Єгора Соболєва та Києво-Могилянської академії

15 грудня стартує проект відкритих лекцій «Платформа. Свідомо», започаткований Бюро «Свідомо» спільно з Національним університетом «Києво-Могилянська академія», повідомляє svidomo.org.

 

Платформа - це науковці, вчителі, бізнесмени, менеджери, люди мистецтва, філософи, журналісти, екологи, лікарі та громадські діячі. «У проекті виступатимуть люди, які знають як змінювати країну на краще і щоденно доводять це своїм досвідом, - розповів ТК координатор проекту Олександр Акименко. - Приміром,  біолог Наталія Шульга розкаже про інновації, які змінять українську освіту та науку, хірург Сергій Подпрятов та винахідник Ольга Іванова презентують технологію зварювання живих тканин тіла тварин і людини, винайдену в Україні, а фізик Євген Мартинов пояснить як працює великий адронний колайдер».

 

За словами Олександра Акименка, платформа - це ініціатива для тих, хто шукає нових знань і готовий розділити свій досвід з іншими. Тому до участі у проекті організатори  запрошують тих, хто досяг успіху, хто має ідею і рухається до її втілення, хто має глобальне бачення процесів і проблем.

 

Стартує проект 15 грудня о 18.00 у приміщенні художньої галереї Культурно-мистецького центру НаУКМА (вул. Іллінська, 9). Слухачі матимуть змогу послухати три 20-хвилинні лекції на тему «Українська наука. Чи є вихід?».

 

«Платформа. Свідомо» не тільки організує відкриті лекції з цікавими людьми, а й поширить відео в інтернеті та медіа.

 

«Ми прагнемо передавати кращі знання інтерактивно та яскраво. Тому використовуємо для цього слайди, відео та ретельно готуємо кожного спікера», - зазначає Акименко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY