Завершився чат з Оленою Фроляк

10 Грудня 2009
4018
10 Грудня 2009
12:29

Завершився чат з Оленою Фроляк

4018
Завершився чат з Оленою Фроляк

Завершилася чат-конференція з головним редактором інформаційної служби телеканалу ICTV Оленою Фроляк на тему: «Якість інформаційних програм ICTV під час виборчої кампанії». Адреса чату: http://chat.detector.media/ .

 

 

 

 

До обговорення пропонувалися запитання: технологія виробництва новин на ICTV, позиція інформаційної служби ICTV щодо висвітлення виборчої  кампанії та інші.

 

Повну версію чат-спілкування незабаром читайте на ТК.  

 

«Детектор медіа»

 

Довідка ТК:

 

Олена Фроляк народилася в Івано-Франківську, де й починала свою телевізійну кар'єру.

 

З 2000 року вела програму «Факти» на телеканалі ICTV.

 

Неодноразово вела передвиборні марафони, висвітлювала офіційні візити глав держав, брала інтерв'ю у президентів України, Європейської комісії, всесвітньовідомих політиків та громадських діячів.

 

2002 та 2007 років отримала премію «Телетріумф» як найкраща ведуча року, 2003-го стала заслуженим журналістом України, 2009-го нагороджена орденом княгині Ольги III ступеня.

 

Стажувалася на американському телеканалі CNN.

 

У вересні 2008 року стала головним редактором інформаційної служби ICTV.

 

Одружена, виховує доньку Наталю та сина Антона.

 

Фото Яни Новосьолової

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4018
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
TV-set
5272 дн. тому
Данілич, вєрнісь!
І.К.
5273 дн. тому
Як ви оцінюєте нинішній кадровий стан медіапростору?
Інна
5273 дн. тому
Олено, кого з українських ведучих новин ви назвали б професіоналом? Є такі, хто імпонує вам особисто? Які риси роблять ведучого цікавим глядачеві? Дякую
rider
5273 дн. тому
Якщо б існував рейтинг телеведучих новин, то у цьому списку Фроляк була б у його першій половині, чи другій? Чи можливо в середині?- це запитання до самої Фроляк
sss
5274 дн. тому
Добрый день, Елена. Скажите предлагали ли Вам за деньги в своих материалах/выступлениях поддержать ту или иную политическую силу? Не нужно имен, конечно, просто интересно насколько это распространенное сейчас явление. Спасибо!
питаннячко
5274 дн. тому
Олено, ви давно і професійно працюєте в новинах. А чи є плани на власне, наприклад, ток-шоу? Чи ще якість спецпроекти окрім Добрих новин?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду