Інтерньюз Нетворк оголошує конкурс «Посилення медіа в Автономній республіці Крим»

7 Жовтня 2009
6473
7 Жовтня 2009
11:44

Інтерньюз Нетворк оголошує конкурс «Посилення медіа в Автономній республіці Крим»

6473
Інтерньюз Нетворк оголошує конкурс «Посилення медіа в Автономній республіці Крим»

Інтерньюз Нетворк оголошує грантовий конкурс, що сприятиме посиленню ЗМІ в Криму та активнішій участі мешканців Автономної республіки у процесі прийняття рішень на місцевому рівні.

 

За допомогою цього дворічного проекту Інтерньюз Нетворк поглибить свою поточну діяльність з метою надати громадянам більше можливостей завдяки покращенню доступу до інформації та посиленню їхньої участі в процесі прийняття рішень на місцевому рівні.

 

До участі у конкурсі запрошують неурядові організації, що працюють у сфері розвитку ЗМІ (медіа НУО), організації громадянського суспільства (ОГС), ЗМІ недержавної форми власності та факультети журналістики.

 

Очікується, що сума одного гранту не перевищуватиме 25,000 доларів США на рік.

 

Заявки претендентів мають містити новітні, інноваційні та творчі ідеї, що відповідають цілям та очікуваним результатам програми «У-Медіа». Вони подаються двома мовами - російською або українською (на вибір) та англійською мовою.

 

Детальніше з умовами участі можна ознайомитися тут.

 

Кінцевий термін подання заявок - п'ятниця, 30 жовтня 2009 року. Їх розглядатимуть  протягом трьох тижнів після кінцевої дати подання.

 

Контактні особи:

Магда Волтер, mwalter@internews.org

Сью Фолгер, suefolger@internews.org

Енн Оксен, aolson@internews.org

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6473
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду