11 вересня Андрій Бітов та «Пушкін-бенд» виступлять на Львівському форумі видавців

3 Вересня 2009
14376
3 Вересня 2009
13:59

11 вересня Андрій Бітов та «Пушкін-бенд» виступлять на Львівському форумі видавців

14376
11 вересня Андрій Бітов та «Пушкін-бенд» виступлять на Львівському форумі видавців

11 вересня Андрій Бітов та «Пушкін-бенд» виступлять в рамках XVI Форуму твидавців а IV Літературного фестивалю, що триватимуть у Львові з 10 по 13 вересня.

 

У рамках Форуму культовий російський прозаїк, один із основоположників неформального об`єднання  «БаГаЖъ» Андрій Бітов у супроводі «Пушкін-бенда» читатиме вірші поета.

 

Склад «Пушкін-бенду»:

Андрій Бітов: голос

Володимир Тарасов: ударні

Володимир Волков: контрабас

Юрій Парфенов: труба / флюгельгорн

Олександр Олександров: фагот / басетгорн

 

Виступлять також інші російські автори. Поети Олексій Цвєтков (Нью-Йорк), Олександра Петрова (Рим), Лінор Горалік (Ізраїль/Москва), Юлій Гуголєв (Москва), Дмитро Кузьмін (Москва) декламуватимуть власні вірші, а також спілкуватимуться на тему сучасної російської поезії. Лінгвіст  Максим Кронгауз прочитає лекцію про мінливість російської мови, а також спільно з проректором РГГУ Дмитром Баком представить премію «Просветитель», що вручається кращим представникам  non-fiction літератури. 

 

З подробицями програми Ви можете ознайомитися тут.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14376
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду