До 2 жовтня приймають заявки на участь у відеоконкурсі ОБСЄ

25 Серпня 2009
6773
25 Серпня 2009
13:59

До 2 жовтня приймають заявки на участь у відеоконкурсі ОБСЄ

6773
До 2 жовтня приймають заявки на участь у відеоконкурсі ОБСЄ

До 2 жовтня 2009 року приймають заявки на участь у відеоконкурсі Організації з Безпеки і Співробітництва в Європі (ОБСЄ), присвячений річниці падіння Берлінського муру та залізної завіси. 

 

Мета конкурсу - покращити поінформованість громадян про важливість участі у процесах розбудови громадянського суспільства та розповісти про успішні приклади громадянського суспільства у дії. Ініціатором та спонсором конкурсу виступає Постійна місія Німеччини при ОБСЄ за сприяння головуючої у ОБСЄ Греції.

 

Участь у відео-конкурсі «Беручи участь: ініціативи у сфері розвитку громадянського суспільства у регіоні ОБСЄ» можуть взяти усі жителі 56 країн-членів ОБСЄ віком від 18 до 30 років. Окремо запрошуються студенти, журналісти та учасники програм сприяння громадянському суспільству.

 

Переможці конкурсу відвідають місто Відень 5-6 листопада 2009 року, де візьмуть участь у заходах високого рівня, присвячених 20-й річниці падіння Берлінського муру та залізної завіси. 

 

Відеоролики переможців продемонструють 5 листопада на спеціальній виставці та розміщені на каналі та вебсайті ОБСЄ та в інтернет-сервісі YouTube.

 

З умовами конкурсу можна ознайомитися на вебсайті ОБСЄ.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6773
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду