detector.media
25.08.2009 13:59
До 2 жовтня приймають заявки на участь у відеоконкурсі ОБСЄ

До 2 жовтня 2009 року приймають заявки на участь у відеоконкурсі Організації з Безпеки і Співробітництва в Європі (ОБСЄ), присвячений річниці падіння Берлінського муру та залізної завіси. 

 

Мета конкурсу - покращити поінформованість громадян про важливість участі у процесах розбудови громадянського суспільства та розповісти про успішні приклади громадянського суспільства у дії. Ініціатором та спонсором конкурсу виступає Постійна місія Німеччини при ОБСЄ за сприяння головуючої у ОБСЄ Греції.

 

Участь у відео-конкурсі «Беручи участь: ініціативи у сфері розвитку громадянського суспільства у регіоні ОБСЄ» можуть взяти усі жителі 56 країн-членів ОБСЄ віком від 18 до 30 років. Окремо запрошуються студенти, журналісти та учасники програм сприяння громадянському суспільству.

 

Переможці конкурсу відвідають місто Відень 5-6 листопада 2009 року, де візьмуть участь у заходах високого рівня, присвячених 20-й річниці падіння Берлінського муру та залізної завіси. 

 

Відеоролики переможців продемонструють 5 листопада на спеціальній виставці та розміщені на каналі та вебсайті ОБСЄ та в інтернет-сервісі YouTube.

 

З умовами конкурсу можна ознайомитися на вебсайті ОБСЄ.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY