15 травня Фонд «Відкрита політика» проводить арт-акцію «Екран - для нас!»

12 Травня 2009
7369
12 Травня 2009
16:47

15 травня Фонд «Відкрита політика» проводить арт-акцію «Екран - для нас!»

7369
15 травня Фонд «Відкрита політика» проводить арт-акцію «Екран - для нас!»

15 травня 2009 року о 14.30 Фонд «Відкрита політика» проводить арт-акцію «Екран - для нас!» у рамках Міжнародного родинного мандрівного фестивалю «Як намалювати птаха...».

 

Учасники акції, юні журналісти з різних країн, розмальовуватимуть, декоруватимуть монітори, телевізори, супутникову антену. Ця акція символізує вимогу зробити медіапростір вільним від мови ворожнечі, дружнім до людини, безпечним для дітей.

 

Метою акції є сприяння створенню безпечного інформаційного простору і формування культури взаємодії з новими медіа серед дітей та молоді, виховання відповідальності, дотримання етичних стандартів у майбутніх журналістів. Запрошуються журналісти та всі небайдужі до участі в акції.

 

Місце проведення : майданчик перед Київським палацом дітей та юнацтва (м. Київ, метро «Арсенальна», площа Слави).

 

В рамках проекту «Екран - для нас!» планується проведення 16 травня семінару «Етика екрану» для юних журналістів і керівників телестудій, а також конкурсу дитячих соціальних роликів «Екран - для нас!». Оголошення переможців конкурсу та демонстрація роликів відбудеться 17 травня в Київському палаці дітей та юнацтва (місце та час буде анонсовано додатково).

 

Акція «Екран - для нас!» - продовження проекту Міжнародного родинного мандрівного фестивалю «Як намалювати птаха...», розпочатого в 2008 році.

 

Джерело інформації: ІМІ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7369
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду