Розпочався прийом конкурсних робіт на звання лауреата Премії Попова в галузі російськомовного радіомовлення - 2009

24 Березня 2009
24164
24 Березня 2009
17:41

Розпочався прийом конкурсних робіт на звання лауреата Премії Попова в галузі російськомовного радіомовлення - 2009

24164
Розпочався прийом конкурсних робіт на звання лауреата Премії Попова в галузі російськомовного радіомовлення - 2009

Благодійний фонд розвитку радіомовлення повідомляє про початок прийому конкурсних робіт на звання лауреата міжнародної професійної Премії Попова в галузі російськомовного радіомовлення за 2009 рік, повідомляє MediaAtlas.

 

У конкурсі беруть участь російськомовні радіостанції, незалежно від місця мовлення. Учасник конкурсу (радіостанція) має право висунути не більше однієї роботи в кожній номінації.

 

Основні номінації:

 

1. Інформаційний ведучий.

2. Ді-джей, музичний ведучий.

3. Чоловічий голос.

4. Жіночий голос.

5. Інформаційна програма.

6. Розважальна програма.

7. Культурна програма.

8. Спеціалізована програма.

9. Дитяча програма.

10. Спортивна програма.

11. Репортер.

12. Звукорежиссер.

13. Оформлення ефіру.

14. Програма про російську мову.

 

Спеціальні номінації:

 

- «За розвиток російськомовного радіомовлення у світі» - присуджується за заслуги в галузі радіомовлення за рішенням журі.

- «Визнання радіослухачів» - буде вручатися вперше конкурсній роботі, що набрала найбільшу кількість голосів за результатами голосування радіослухачів на сайті Премії Попова.

 

Журі кожного року формується з лауреатів Премії Попова минулих років. Члени журі не мають права оцінювати конкурсні роботи представників радіостанцій, співробітниками яких вони є на момент роботи журі.

 

Вимоги до учасників конкурсу:

 

Учасники конкурсу мають розмістити банер Премії Попова і медаль «Номінант Премії Попова» на головній сторінці інтернет-сайту учасника конкурсу. Учасники надають свій ефірний час для розміщення анонсу Премії Попова 2009 (тривалість ролика - 30 сек., періодичність виходу - не менш ніж тричі за день протягом не менше 14 днів).

 

Вимоги до конкурсних аудіоматеріалів:

 

На конкурс приймаються аудіоматеріали, що пролунали в ефірі в період із 1 травня 2008 року до 20 квітня 2009 року. Необхідно підготувати коротку демонстраційну версію, що містить інформацію про програму і її окремі фрагменти у форматі МР3, розмір файлу не більше 5 Мбайт, швидкість запису не нижча 128 КБіт/сек.

 

Необхідно надати вільний доступ до номінованого матеріалу на офіційному сайті учасника, посилання на кожен окремий номінований матеріал підписувати: «Номінант Премії Попова», назва номінації, назва програми й ім'я ведучого.

 

Номіновані матеріали повинні перебувати у відкритому доступі на сайті учасника конкурсу протягом  місяця після нагородження лауреатів.

 

Прийом заявок:

 

Заявку у вільній формі надсилати за адресами: іnfo@premіya-popova.ru, іnfo@dergach.com з 16 березня до 20 квітня 2009 року.

 

11-та урочиста церемонія нагородження лауреатів Міжнародної професійної премії Попова в галузі російськомовного радіомовлення відбудеться в День Радіо 7 травня 2009 року в Санкт-Петербурзі.

 

Деталі дивіться на сайті.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24164
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду