17 березня пройде експертний семінар «Впровадження Європейської Конвенції про транскордонне телебачення в Україні»

10 Березня 2009
2409
10 Березня 2009
13:30

17 березня пройде експертний семінар «Впровадження Європейської Конвенції про транскордонне телебачення в Україні»

2409
17 березня пройде експертний семінар «Впровадження Європейської Конвенції про транскордонне телебачення в Україні»

17 березня спільний проект Ради Європи та Європейського Союзу «Сприяння європейським стандартам в українському медійному середовищі» та Інститут Медіа Права проводять експертний семінар «Впровадження Європейської Конвенції про транскордонне телебачення в Україні».

На заході будуть присутні Голова Постійного комітету з транскордонного телебачення зі Страсбургу п. Нуран Ярдімчі та Секретар Комітету п. Аніта Ван де Кар, а також керівництво відповідних департаментів Ради Європи та Європейської комісії, що дає нагоду безпосередньо обговорити дискусійні питання стосовно вступу в силу вимог Конвенції для України з червня 2009р. та визначити ті аспекти українського законодавства, які потребують адаптації.

Підтеми дискусії:

- Європейська Конвенція про транскордонне телебачення як інструмент покращення транскордонного телемовлення в Європі

- Наслідки ратифікації для законодавців в Україні

- Перегляд Європейської Конвенції про транскордонне телебачення

- Транскордонні аспекти реклами та спонсорства та ін.

До участі у семінарі запрошуються депутати Верховної Ради України, члени Національної Ради України з питань телебачення та радіомовлення, представники об'єднань мовників, медіа-експерти та представники фахових громадських організацій.

Захід відбудеться 17 березня 2009 р. в приміщенні Президії Академії наук України, вул. Володимирська 55 (3-й поверх) з 10:00 до 17:00.

 

Контактна особа: Ольга Бігун - 8 097 226-46-14, email: olga.bigun@coe.int

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2409
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду