Тренінги із технології проведення журналістських розслідувань відбудуться у Львові та Черкасах

17 Лютого 2009
4533
17 Лютого 2009
16:45

Тренінги із технології проведення журналістських розслідувань відбудуться у Львові та Черкасах

4533
Тренінги із технології проведення журналістських розслідувань відбудуться у Львові та Черкасах
Інститут розвитку регіональної преси у партнерстві з Асоціацією медіаюристів запрошує журналістів усіх видів ЗМІ України взяти участь у тренінгах із технології проведення журналістських розслідувань базового рівня у Львові та Черкасах.
 
Участь у тренінгах є безкоштовною.
 
Викладачі:
Львів (13-14 березня 2009 року): основний тренер - Олег Хоменок, тренер із журналістики з багаторічним досвідом, регіональний координатор міжнародного проекту SCOOP (Данія) з підтримки журналістських розслідувань, співтренер - Катерина Іванова, юрист - Тетяна Голубока, журналіст-розслідувальник - Зоряна Павлишин.
 
Черкаси (3-4 квітня 2009 року): основний тренер - Олег Хоменок, співтренер - Сергій Томіленко, юрист - Олександр Бурмагін, журналіст-розслідувальник - Лариса Артеменко.
 
Тренінги надають базову інформацію щодо жанру журналістських розслідувань, технології підготовки розслідувань, розглядають типові помилки та методи подачі інформації, а також визначають теми можливих антикорупційних розслідувань.
 
Програма тренінгів на сайті. До участі у тренінгах початкового рівня запрошуються журналісти всіх видів ЗМІ, які не обов’язково мають досвід проведення журналістських розслідувань, але мотивовані провести розслідування найближчим часом.
 
Для участі необхідно заповнити та надіслати анкету.
Додаткові запитання надсилайте на електронну адресу info@irrp.org.ua
Телефон для довідок (067) 547-22-33.
 
Групи учасників тренінгу формуються на конкурсній основі.
 
ІРРП повідомить запрошеним учасникам про участь за менше ніж 7-10 днів до початку тренінгу. Учасникам з інших міст пропонується проживання в готелі та компенсація витрат на проїзд.
 
Журналісти друкованих та онлайн-ЗМІ мають додати до заявки три примірники власних розслідувань, а за їх відсутності, три найкращі, на їхній погляд, авторські матеріали за останній рік. Журналістів електронних ЗМІ, замість цього, просимо детально описати власний доробок у сфері журналістських розслідувань.
 
Заявку надсилати не менше ніж за 15 днів до дати проведення тренінгу у зазначеному регіоні.
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4533
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду