16 лютого відбудеться круглий стіл «Як суспільству позбутися смертоносної реклами алкоголю і тютюну?»

13 Лютого 2009
3733
13 Лютого 2009
13:16

16 лютого відбудеться круглий стіл «Як суспільству позбутися смертоносної реклами алкоголю і тютюну?»

3733
16 лютого відбудеться круглий стіл «Як суспільству позбутися смертоносної реклами алкоголю і тютюну?»
16 лютого 2009 року, у понеділок, із 12.00 до 14.30 відбудеться круглий стіл «Як суспільству позбутися смертоносної реклами алкоголю і тютюну?» (приміщення Інформаційного центру Укрінформу, м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 8/16), повідомляє Громадський простір.
 
Громадські організації, які збирають круглий стіл, вважають, що поданий 25 грудня 2008 р. (за ініціативою нардепів Олени Кондратюк (БЮТ), Олександра Абдулліна (БЮТ) і Олени Бондаренко (Партія регіонів) проект Закону про внесення змін до Закону України «Про рекламу» (щодо запобігання негативним наслідкам фінансово-економічної кризи у рекламній галузі та електронних засобах масової інформації - № реєстрації 3563) є недопустимим у країні, що перебуває в стані демографічної катастрофи.

Участь у круглому столі візьмуть: Нестор Шуфрич (Партія регіонів), Валерій Бондик (Партія регіонів), Юлія Новікова (Партія регіонів), Олександр Попов (Партія регіонів), Олесь Доній (НУ-НС), В’ячеслав Кириленко (НУ-НС), Леся Оробець (НУ-НС), Андрій Парубій (НУ-НС), Володимир Бондаренко (БЮТ), Володимир Каплієнко (БЮТ) Олег Ляшко (БЮТ), Андрій Павловський (БЮТ), Раїса Сорочинська-Кириленко (БЮТ), Павло Унгурян (БЮТ), Євген Царьков (КПУ), Василь Костицький (Національна експертна комісія Україна з питань захисту суспільної моралі); Костянтин Красовський (завідувач відділом контролю за тютюном Українського інституту стратегічних досліджень МОЗ України); Віталій Руденко (Фундація «Громадський рух «Українці проти туберкульозу»); Ігор Горбасенко (Міжнародна журналістська асоціація «Здоров’я без кордонів»); Андрій Черних (Молодіжний громадський комітет «Молодь проти алкоголю») та 10 інших громадських організацій України.

Учасники круглого столу обговорюватимуть шляхи повної заборони реклами алкогольних напоїв і тютюнових виробів заради подолання кризи здоров’я нації.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3733
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду