До закінчення голосування у конкурсі PRESSзвання залишилося 15 днів

30 Січня 2009
9659
30 Січня 2009
13:30

До закінчення голосування у конкурсі PRESSзвання залишилося 15 днів

9659
До закінчення голосування у конкурсі PRESSзвання залишилося 15 днів
До закінчення голосування у конкурсі «Премія ділових кіл «PRESSзвання 2008» залишилося 15 днів. Голосування закінчиться 13 лютого 2009 року о 19.00. Проголосувати зможуть тільки зареєстровані учасники.
 
Наразі лідирують представники друкованої преси. Так, Олександр Черновалов і Олена Синіцина, журналісти видання «Коммерсантъ-Украина», дістали найбільшу кількість балів у чотирьох номінаціях.
 
У номінаціях «Банки, фінанси, інвестиції» і «Телекомунікації й ІT-технології» лідирують Віктор Рясной, журналіст інформагентства «Українські новини», і Ганна Катрулина, редактор інтернет-порталу ProIT.
 
В інших номінаціях члени Журі надали перевагу таким журналістам, як Неллі Вернер («Експерт Україна»), Маргарита Ормоцадзе («Ділова столиця»), Роман Тополюк («Экономические известия»), Ірина Чернявська («Инвестгазета») та інші.
 
Усього в Конкурсі беруть участь 130 номінантів, у журі зареєстровано 172 особи. З них 30 редакторів, 103 представники ділових кіл - керівники компаній і фахівці зі зв'язків із громадськістю, а також 39 журналістів. Журі голосують у 13 номінаціях: у 9-ти профільних, 3-х іміджевих і в одній соціальній номінації. При цьому журналісти голосують тільки в іміджевих номінаціях: «Найкращий редактор ділового видання», «Відкриття року» і «Повага колег».
 
Поточні результати можна переглянути у відкритому доступі на сайті конкурсу у розділі «Результати».
 
Довідка:
 
У 2008 році Конкурс відбувається під слоганом «Медіакратія».
 
Особливістю Конкурсу є відкрите онлайн голосування, завдяки якому в будь-який момент на сайті можна подивитися бали, виставлені кожним членом журі тому чи тому номінантові.
 

В Україні Конкурс проходить із 2005 року щорічно з вересня до березня.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9659
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду