detector.media
30.01.2009 13:30
До закінчення голосування у конкурсі PRESSзвання залишилося 15 днів
До закінчення голосування у конкурсі «Премія ділових кіл «PRESSзвання 2008» залишилося 15 днів. Голосування закінчиться 13 лютого 2009 року о 19.00. Проголосувати зможуть тільки зареєстровані учасники.
 
Наразі лідирують представники друкованої преси. Так, Олександр Черновалов і Олена Синіцина, журналісти видання «Коммерсантъ-Украина», дістали найбільшу кількість балів у чотирьох номінаціях.
 
У номінаціях «Банки, фінанси, інвестиції» і «Телекомунікації й ІT-технології» лідирують Віктор Рясной, журналіст інформагентства «Українські новини», і Ганна Катрулина, редактор інтернет-порталу ProIT.
 
В інших номінаціях члени Журі надали перевагу таким журналістам, як Неллі Вернер («Експерт Україна»), Маргарита Ормоцадзе («Ділова столиця»), Роман Тополюк («Экономические известия»), Ірина Чернявська («Инвестгазета») та інші.
 
Усього в Конкурсі беруть участь 130 номінантів, у журі зареєстровано 172 особи. З них 30 редакторів, 103 представники ділових кіл - керівники компаній і фахівці зі зв'язків із громадськістю, а також 39 журналістів. Журі голосують у 13 номінаціях: у 9-ти профільних, 3-х іміджевих і в одній соціальній номінації. При цьому журналісти голосують тільки в іміджевих номінаціях: «Найкращий редактор ділового видання», «Відкриття року» і «Повага колег».
 
Поточні результати можна переглянути у відкритому доступі на сайті конкурсу у розділі «Результати».
 
Довідка:
 
У 2008 році Конкурс відбувається під слоганом «Медіакратія».
 
Особливістю Конкурсу є відкрите онлайн голосування, завдяки якому в будь-який момент на сайті можна подивитися бали, виставлені кожним членом журі тому чи тому номінантові.
 

В Україні Конкурс проходить із 2005 року щорічно з вересня до березня.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY