25 грудня на ЛігаБізнесІнформі відбудеться інтернет-конференція з Василем Костицьким

24 Грудня 2008
7931
24 Грудня 2008
13:04

25 грудня на ЛігаБізнесІнформі відбудеться інтернет-конференція з Василем Костицьким

7931
25 грудня на ЛігаБізнесІнформі відбудеться інтернет-конференція з Василем Костицьким
25 грудня о 15:00 на ЛігаБізнесІнформі відбудеться інтернет-конференція з Василем Костицьким, глави Нацкомісії з питань захисту суспільної моралі, екс-судді Конституційного Суду України, на тему: «Стратегія і тактика захисту суспільної моралі: контроль без цензури»
 
Костицкий відповість на такі питання: що таке суспільна мораль і чи легко її захищати, чи є в Україні цензура і чому «моральний» контроль над ЗМІ з боку держави не є зазіханням на свободу слова; які теле- і радіопрограми, друковані матеріали наносять найбільшу шкоду суспільный моралі тощо.
 
Костицький Василь Васильович народився 1956 року. Освіта вища: Львівський державний університет ім. И.Франка, юридичний факультет, спеціальність - правознавство (1978 р.); Львівський лісотехнічний інститут, інженерно-економічний факультет, спеціальність - інженер-економіст (1990 р.). У 1985 році закінчив аспірантуру Інституту держави і права АН СРСР і захистив кандидатську дисертацію.
 
Має досвід роботи в органах державної влади.
 
Костицький є автором 17 монографій, понад 200 наукових праць, книг і брошур із юридичної, екологічної, економічної і соціальної тематики.
 
Костицький - співавтор Конституції України і понад 150 законопроектів із питань захисту суспільної моралі, судово-правової реформи, власності, захисту прав особи, охорони здоров'я, свободи віросповідання тощо.
 
Нагороджений орденом «За заслуги» ІІІ ст. (1996 р.) і ІІ ст. (2007 р.), грамотою Верховної Ради України (2001 р.), подякою Президента України (1998 р.), Почесною грамотою Кабінету Міністрів України (2004 р.).
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7931
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду