Чат із Ганною Герман завершився

5 Грудня 2008
14189
5 Грудня 2008
11:55

Чат із Ганною Герман завершився

14189
Чат із Ганною Герман завершився
5 грудня о 13.00 за адресою http://chat.detector.media відбулася чат-конференція за участю голови парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації, народного депутата України (фракція Партії регіонів) Ганни Герман. Повний текст чату буде опублікований найближчим часом.
 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14189
Коментарі
43
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Едуард
5641 дн. тому
Пані Ганно,я к до вас можна звернутися по допомогу, за утиски від місцевої влади?
ciciкейдж
5641 дн. тому
Коли запросите Наєма в гості на дачу? Чому ваша історія та історія Наєма так відрізняється, де можна почитати вашу декларацію? Дякую наперед за пряму відповідь.
Катерина
5641 дн. тому
Якби ви написали автобіографію, як би вона називалася?
Анна Кокоба ИнвестГазета
5641 дн. тому
Пані, Ганно! Як збираєтесь відпочивати від кризи в новорічні свята?
Книга
5641 дн. тому
Как вы относитесь к вопросам книгоиздания в современной Украине? Ведь невозможно же книгу купить - очень ммногих интересных ненайти днем с огнем...
ЛЛ
5641 дн. тому
Вы верующий человек? Как часто ходите в церковь и придерживаетесь ли вы всех правил и традиций?
Анипченко Укртелесеть
5641 дн. тому
ЗАКОНОМ УКРАЇНИ "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності", нацрада отнесена к регуляторному органу, который должен официально опубликовывать свои регуляторные ауты в "Офіційному віснику" та у газеті "Урядовий кур'єр" не пізніш як у десятиденний строк після їх державної реєстрації або прийняття та підписання, у випадку, якщо ці регуляторні акти не підлягають державній реєстрації (ст.12), проводить анализы этих документов и т.д., в общем много всего, чего систематически не делается и категорически не хочется делать г. Шевченко. Комитет свободы слова на своем заседании указал Нацраде на это, однако члены нацсовета игнорируют комитет. Вместе с тем, закон предусматривает: Стаття 41. Відповідальність за порушення порядку регуляторної діяльності Державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування, винні у порушенні порядку регуляторної діяльності, встановленого цим Законом, притягуються до дисциплінарної відповідальності відповідно до закону. Почему бы комитету не выступить с предложением к Верховному совету о наказании (выговор, строгий выговор, увольнение) своей четверки за систематическое невыполнение закона и предложить президенту сделать тоже саиое со своей четверкой. С уважением, Анипченко Василий, президент Ассоциации Укртелесеть 83054, Донецк, пр. Киевский, 20а, оф.1, тел.+38062-3484391 http://www.uts.dn.ua директор "Донбасстелеспутник" 83055, Донецк, ул. Челюскинцев 174а, тел.+38062-3810396, http://www.satdonbass.com моб. тел.:+38050-3266248, avl@satdonbass.com
TAU
5641 дн. тому
У Савіка Шустера собачі бої? Мета - посварити український політикум? Політики - не розуміють цих простих істин? Ваша думка.
2Журналіст // 05.12.2008 10:38:30
5641 дн. тому
Ага, любила- журналіза Бреховшека! Буду всю жисть любіть))
СЕРГІЙ КОВТУНЕНКО
5641 дн. тому
Пані Ганна! У черговий раз хочу загострити вашу увагу на тому, що всі наші колеги, а особливо ті, що у Комітеті свободи слова, трохи забули про нерозкриту вже два з половиною роки справу про бандитське побиття заслуженого журналіста Украіни Володимира Кацмана. Цю справу брали "на особистий контроль" всі - і президент, і секретар СНБОУ, і міністр МВС, і депутати...А тільки вона десь збирає пил на полицях київського міськуправління МВС... ЧИ не вважаєте ви, що і через це ми втрачаємо таке поняття, як профсолідарність, профчесть, що перетворюємось на тих, хто лише декларує захист свободи слова, а як до діла, то...? Може, я помиляюся?
хтось
5641 дн. тому
Пані Ганно! Чи комфортно почуваєте себе у такій українофобській партії?! Хоча… відповідь, здається, знаю…
хтось
5641 дн. тому
Часом аж страшно стає – скільки у нас є людей-україноненависників!!! Повірте на слово – не читайте, що нашкрябав «цар Дадонъ». Скільки ж люті і ненависті у них до всього українського просто – патологія якась. Вони, й живучи в СССР, ненавиділи «мєстниє» народи республік: ті що жили у цих республіках – панятна, само собой…, а ті що жили у Росії – всіх вважали іновєрцамі і інородцамі!... А тепер, коли родіна розпалася – взагалі показилися. І щоб не захлинутися власним ядіком - випускають свою злобу і ненависть через всє дыры… Дадонъ! Твой адрес был «нє дом і нє уліца, твой адрес Совєтскій Союз». Ну нєту яво больше! Нєту!!! Чяво ж дєлать будям?! Може просто – змиритися? - Нє мучяй себя!!! Ех, пожаліти би їх, але – чомусь та-а-а-ак не хочеться…
otar
5641 дн. тому
О Господи, я тут до чого? :)
Журналіст
5641 дн. тому
Проводити чат у п"ятницю пообіді, в кінці важкого робочого тижня - це як релаксація, як кухоль пива. Дякую піарникам пані Ганни (чи їй самій, чи Отару) за такий слушний час. :-))) Запитання: Пані Ганно, Ви коли-небудь дуже-дуже сильно любили? Це не провокація. Розкажіть, будь-ласка, про свое кохання! Це насправді дуже важливо для кожної людини.
прес-секретар
5641 дн. тому
доброго дня, пані Ганно! Як ви навчили предстаників Партії регіонів говорити? Як ви їх мотивували виступати у ефірах?
Vera
5642 дн. тому
Согласны ли ВЫ, Анна, со мной: ради жизни и процветания страны надо не копаться в прошлом, не обвинять русских, а стараться сегодня жить дружно и достойно, чтобы проклятия потомков не касались бы до памяти нынешних правителей? Когда, наконец, нынешний президент закончит ПРАЗДНОВАТЬ все прошлые траурные даты истории и вспомнит о сегодняшней Украине? Когда этот президент перестанет вытягивать на свет божий всякую историческую мерзость и начнет работать на СЕГОДНЯШНЮЮ Украину?
Наталія
5642 дн. тому
Шановна пані Ганно! У недалекому минулому Ви працювали на радіо "Свобода" і ті, хто знав Вас у ті часи, характеризують як "шалену націоналістку". Зараз Ви у партії регіонів, яка, як відомо, веде проросійську політику. Такі Ваші метаморфози у поглядах пояснюються розчаруваннями, зрадою себе чи просто звичайним пристосуванством.? У зв"язку із цим- як би Ви назвали вчинок( вихід із партії )Вашого колишнього колеги Чорновола?
1
5642 дн. тому
Состоится ли коалиция между ПР и БЮТ. Как по вашему к ней отнесутся на Востоке страны и на Западе. Кто будет премьером и кто спикером? Когда в стране закончится этот бардак?
Константин
5642 дн. тому
Как вы относитесь к ток шоу "Шустер LIVE"? Это же невозможно смотреть - сплошная ругань и споры. Какое из ток шоу (на Интере, ICTV, трк Украина) самое интересное с точки зрения политика и с точки зрения зрителя.
5642 дн. тому
Цитата из статьи на ТК: "Не отличающаяся тактичностью в теледискуссиях, госпожа Герман, по рассказам наших источников, бывает еще менее тактична в личном общении с однопартийцами и способна как запретить, так и приказать многим из них идти на эфир". Это правда?
Мустафа Найем
5642 дн. тому
Уважаемая госпожа Герман! Почему вы не хотите предоставить декларацию о своих доходах? Вы, как опытный журналист, знаете, что Верховная рада не может нам ее передать без вашего согласия. Мы вам направили письмо, но вы так до сих пор и не ответили. С ув., Мустафа Найем ))
5642 дн. тому
Правда ли, что во время кампании 2007 года вы присвоили около 30 тысяч долларов в качестве отката за проплату размещения роликов на % канале?
Редактор
5642 дн. тому
Пані Ганно! Що зроблено комітетом, який Ви очолюєте, для роздержавлення преси як одного з чинників розширення можливостей для свободи слова? Чи можливіі якісь законодавчі кроки в цьому напрямку за нинішніх кризових умов у державі? Чи не очікує друковані ЗМІ остаточний фінансово-економічний зашморг вже найближчим часом (ціна тонни газетного паперуперевалила за 7000 гривень) і як журалістам разом (!) протидіяти цьому? Що буде з тими місцевими газетами, які залишаються носіями української мови? Спасибі за відповідь.
Анвар
5642 дн. тому
Шановна пані Ганно! Я ризикую потрапити до числа тих, кого Ваші прихильники називають "очорнителями" Вас і Вашої діяльності:) Одначе... Близько двох місяців тому до Вас звернулися численні працівники "Телеканалу-100"(бренд UBC). Вони просили Вас про підтримку у розв"язанні конфлікту з власниками, які припустилися численних порушень трудового законодавства. Справа банальна, таких тепер чимало трапляєтся у вітчизняних ЗМІ. Відповіді не дочекалися. Припускаю, що Ви дуже зайняті... Але у сумнівній справі "журналіста" Цапка Ви виявили дива оперативності. Це прекрасно, звісно, що Ви так дбаєте про нашого "колегу". Тільки чому така вибірковість у ставленні до знедолених і упосліджених:) Чи не тому,що на "цапках" можна політичні дивіденди заробити, а конфліктувати з Вашим товаришем по ПР Геннадієм Васильєвим (співвласником "Телеканалу-100") просто не хочеться? Отже питання просте, чому така вибірковість? Дякую за відповідь.
Bokonon
5642 дн. тому
Анна, по чьей инициативе комитет ВР по свободе слова создал "Фонд помощи детям Гонгадзе"? Кто будет управлять Фондом и как вы планируете собирать средства - к кому обращаться будете: к общественности, к политикам, к журналистам?
CXPT
5642 дн. тому
Шановна пані Ганно. Чому відроджуючи оригінальний жанр в українському телепросторі у дуеті з Нестором Шуфричем Ви обрали амплуа саме Тарапуньки?
хтось
5642 дн. тому
Ну, то якийсь капєц - з цим "удушением свободы мнений и слова в нашей стране"! Тільки увімкни будь-який канал телевізора, розгорни будь-яку газету, а там ... - самі "удушенные"!!!
Igrok
5642 дн. тому
Прошу ответить, что лично Вы делаете, для предотвращения уничтожения Украины Ющенком? Его политика стравливания поколений, мировоззрений, культур одного, но МНОГОНАЦИОНАЛЬНОГО украинского народа ведет к уничтожению моей родины! Отдаете ли Вы себе отчет в том, что Ваша миссия в этой борьбе обязана быть непрерывной и неизбывной?
царь Дадонъ
5642 дн. тому
Ганна Мыколаевна, для меня очевидно, а для вас очень условно (почти фантастически) - когда украинская государственность закончит своё бессмысленное существование и часть территории украинской республики войдёт в состав Российской Федерации, продолжите ли вы свою политическую деятельность в фракции ПР в Государственной Думе РФ?
5642 дн. тому
Ганю, хватить самій собі питання ставити:))
Віка
5642 дн. тому
Помаранчеві на кожному кроці обіцяли захист свободи слова, захист гідності і честі кожного. Разом з тим, сам же Ющенко дозволяє собі брудні вислови щодо журналістів, не робить нічого для захисту молодих журналістів і т.п. Що ви думаєте про це?
Hitch
5642 дн. тому
Яку книгу ви зараз читаєте?
Віктор
5642 дн. тому
Ув.Анна Герман , мне как будущему журналисту хочется узнать о методах самозащиты в условиях , к большому сожалению, непрекрщающейся охоты на «неугодных» журналистов. С ужасом читаю, в том числе, на Телекритике, о давлении/вызовах в органы на журналистов. С чем это связано? Как уберечься? Спасибо, и успехов вам в вашей нелегкой работе.
otar
5642 дн. тому
Діна, негарно порушувати правила, вдаючи різних людей. Якщо у вас є багато приємних для Ганни Миколаївни запитань, дочекайтесь чату, заходьте і ставте їх.
Діна
5642 дн. тому
Отаре, негарно терти запитання;)
otar
5642 дн. тому
Ще раз повторюю для тих, хто не зрозумів: квота для групи підтримки вичерпана. Ви написали вже три повідомлення від різних імен, більше не можна - такі правила.
otar
5642 дн. тому
Квота запитань від групи підтримки Партії регіонів вичерпана :)
tik
5642 дн. тому
Анна Николаевна, в случае создания коалиции БЮТ и ПР какова судьба Виктора Федоровича?! Он займет кресло спикера ВРУ или возглавит Кабинет Министров?!
zig
5642 дн. тому
долго ли осталось тимошенко быть у власти?
Ілона
5642 дн. тому
Шановна Ганно, останнім часом можна спостерігати цілеспрямовану кампанію у змі , зокрема, інтернет-виданнях Укр.правда із очорнення вас. Як ви на це реагуєте? як сприймаєте такий низький рівень журналістики?
принцип
5643 дн. тому
Эту самовлюблённую куклу нужно хранить в чулане К/Т "Зоряный" и показывать только Виктору Фёдоровичу, когда он заскучает.
Ирина
5643 дн. тому
Пани Ганна! Выражаю Вам свое уважение и полную поддержку Вашей работе. Прошу дать мне ответ. Каково Ваше отношение к проводимой президентом Ющенко политике удушения свободы мнений и слова в нашей стране. Как может человек, пламенно осуждавший "темники", запрещать (руками нацрады) вещание российских телеканалов на Украине? 1. Почему я не могу услышать другую (отличную от его виденья) точку зрения, мнения, оценку его деятельности из средств массовой информации соседней близкой мне страны. Ведь новости и оценки событий на немецком, английском, французском, грузинском языке, поданные этими странами не запрещены, а язык их мне недоступен. Или этот президент боится оценок, выставленных непредвзятой стороной, то пусть он ведет у себя в стране такую политику, что не страшно будет ему чужих оценок! Если народ внутри страны знает ему цену, то чего бояться соседей? 2. Почему порноканалы, распространяемые кабельными сетями соответствуют "высоким" нацрадовским стандартам, а аналитические программы из России им не соответствуют? Собираетесь ли Вы, уважаемая пани Ганна, бороться с произволом нацрады, погоняемой Ющенко? С уважением, Ирина.
Маленьке кротеня
5643 дн. тому
Буде розповідати напевно про "издержки демократии", ну тобто як журналюги неправильно зрозуміли її вислови про її "сільську хатинку". :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду