Інститут медіа права займеться взаємодією судової влади і журналістів

3 Грудня 2008
15204
3 Грудня 2008
17:52

Інститут медіа права займеться взаємодією судової влади і журналістів

15204
Інститут медіа права займеться взаємодією судової влади і журналістів
Інститут медіа права оголошує про запуск на сайті тематичного розділу, присвяченого взаємодії судової влади і журналістів. Розділ складається з двох частин – нормативно-правових актів та аналітичних матеріалів, присвячених презумпції невинності, висвітленню судових процесів, критиці суддів.
 
Розділ регулярно поповнюватиметься новими матеріалами, зокрема рішеннями Європейського суду з прав людини.
 
Розділ створено в рамках програми «Обізнаність суспільства про судову систему» за підтримки Агентства Сполучених Штатів із Міжнародного розвитку (USAID).
 
Мета програми - здійснювати опитування суддів, журналістів та громадян щодо якості правосуддя, організовувати тренінги для журналістів для поліпшення їх обізнаності з функціонування судової системи, сприяти впровадженню посад прес-секретарів у судах тощо.
 
В рамках цієї програми Інститут медіа права 18 грудня у Харкові проводитиме регіональний семінар для журналістів щодо проблем висвітлення судової системи, судової реформи та судових процесів.
 
Крім того, в січні-лютому в Києві для викладачів факультетів журналістики планується провести дводенний семінар із методики викладання розділів навчальних програм, які охоплюють питання організації та функціонування судової системи, а також взаємовідносини судових органів та ЗМІ.
 
У квітні-травні 2009 року планується провести дистанційний курс для журналістів, присвячений судовій системі та висвітленню судової тематики у ЗМІ.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15204
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду