7 жовтня в Херсоні НАМ проведе робочу нараду з впровадження ЦТБ в Херсонській області

24 Вересня 2008
9810
24 Вересня 2008
12:48

7 жовтня в Херсоні НАМ проведе робочу нараду з впровадження ЦТБ в Херсонській області

9810
7 жовтня в Херсоні НАМ проведе робочу нараду з впровадження ЦТБ в Херсонській області

7 жовтня 2008 року в Херсоні Незалежна Асоціація телерадіоМовників(НАМ) проведе робочу нараду «Впровадження цифрового телебачення в Херсонській області: проблема місцевого та регіонального мовлення».

Нарада присвячена проблемі збереження та відновлення регіонального(в межах області) та місцевого(в межах району) телебачення в умовах переходу на цифрове мовлення.

Зокрема, в першій частині наради будуть розглядатися наступні питання:

- Чи залишаться в ефірі обласні та районні компанії, що працюють сьогодні, після 2012 року? Якщо да, то на яких умовах?

- Чи можна відновити або створити телекомпанії в тих невеличких містах Херсонської області, де вони зникли за останні 10 років або навіть ніколи не існували?

- Якою є специфіка завдань та проблем регіональних та місцевих телекомпаній і чи існують шляхи їх вирішення?

- Які вимоги ставить перед ними законодавство?

Учасники заходу: керівник Центру законодавчих ініціатив НАМ Ольга Большакова та провідний інженер Українського науково-дослідного інституту радіо та телебачення Дмитро Маковєєнко.

Другу частину наради буде присвячено дискусії про оптимальні шляхи розвитку місцевого та регіонального телебачення в Херсонській області в процесі переходу на цифрове мовлення.

Повна програма заходу.

До участі у нараді запрошуються всі зацікавлені сторони:

- телерадіоорганізації, 

- громадські організації, 

- органи влади та самоуправління, 

- журналісти.

Також будуть запрошені представники Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення, Міністерства транспорту та зв’язку України, Національної комісії регулювання зв’язку України, державних підприємств «Український державний центр радіочастот» та «Концерн радіомовлення, радіозв’язку та телебачення».

Всі учасники наради в електронній формі отримають велику добірку матеріалів за темою, підготовлену фахівцями Асоціації.

Дата та місце проведення: 7 жовтня 2008 року, о 10-00, м. Херсон, вул. Декабристів, буд. 26, прес-клуб «Новий день».

Реєстрація учасників наради відбувається за ел. адресою bolshakova@nam.com.ua або за тел. 8 067 405 11 09 , контактна особа – керівник Центру законодавчих ініціатив НАМ Ольга Большакова.

Реєстрація ЗМІ відбувається за ел. адресою pr@nam.com.ua або за тел.. 8 067 407 09 42, контактна особа – керівник Прес-центру НАМ Наталя Тютюненко.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9810
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду