detector.media
24.09.2008 12:48
7 жовтня в Херсоні НАМ проведе робочу нараду з впровадження ЦТБ в Херсонській області

7 жовтня 2008 року в Херсоні Незалежна Асоціація телерадіоМовників(НАМ) проведе робочу нараду «Впровадження цифрового телебачення в Херсонській області: проблема місцевого та регіонального мовлення».

Нарада присвячена проблемі збереження та відновлення регіонального(в межах області) та місцевого(в межах району) телебачення в умовах переходу на цифрове мовлення.

Зокрема, в першій частині наради будуть розглядатися наступні питання:

- Чи залишаться в ефірі обласні та районні компанії, що працюють сьогодні, після 2012 року? Якщо да, то на яких умовах?

- Чи можна відновити або створити телекомпанії в тих невеличких містах Херсонської області, де вони зникли за останні 10 років або навіть ніколи не існували?

- Якою є специфіка завдань та проблем регіональних та місцевих телекомпаній і чи існують шляхи їх вирішення?

- Які вимоги ставить перед ними законодавство?

Учасники заходу: керівник Центру законодавчих ініціатив НАМ Ольга Большакова та провідний інженер Українського науково-дослідного інституту радіо та телебачення Дмитро Маковєєнко.

Другу частину наради буде присвячено дискусії про оптимальні шляхи розвитку місцевого та регіонального телебачення в Херсонській області в процесі переходу на цифрове мовлення.

Повна програма заходу.

До участі у нараді запрошуються всі зацікавлені сторони:

- телерадіоорганізації, 

- громадські організації, 

- органи влади та самоуправління, 

- журналісти.

Також будуть запрошені представники Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення, Міністерства транспорту та зв’язку України, Національної комісії регулювання зв’язку України, державних підприємств «Український державний центр радіочастот» та «Концерн радіомовлення, радіозв’язку та телебачення».

Всі учасники наради в електронній формі отримають велику добірку матеріалів за темою, підготовлену фахівцями Асоціації.

Дата та місце проведення: 7 жовтня 2008 року, о 10-00, м. Херсон, вул. Декабристів, буд. 26, прес-клуб «Новий день».

Реєстрація учасників наради відбувається за ел. адресою bolshakova@nam.com.ua або за тел. 8 067 405 11 09 , контактна особа – керівник Центру законодавчих ініціатив НАМ Ольга Большакова.

Реєстрація ЗМІ відбувається за ел. адресою pr@nam.com.ua або за тел.. 8 067 407 09 42, контактна особа – керівник Прес-центру НАМ Наталя Тютюненко.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY