10 вересня в «Інтерфаксі» - прес-конференція НАМ «Ліцензійне ПЗ – крок до незалежності ЗМІ»

6 Вересня 2008
3281
6 Вересня 2008
10:06

10 вересня в «Інтерфаксі» - прес-конференція НАМ «Ліцензійне ПЗ – крок до незалежності ЗМІ»

3281
10 вересня в «Інтерфаксі» - прес-конференція НАМ «Ліцензійне ПЗ – крок до незалежності ЗМІ»
10 вересня 2008 року о 13-30 у прес-центрі інформаційної агенції «Інтерфакс-Україна» (Київ, вулиця Рейтарська, 8/5а) відбудеться прес-конференція Незалежної асоціації телерадіомовників (НАМ) «Ліцензійне програмне забезпечення- крок до незалежності засобів масової інформації».
 
НАМ оголошує акцію із просування ліцензійного ПЗ. Учасники прес-конференції торкнуться питання нелегального використання вітчизняними медіа об’єктів інтелектуальної власності, можливого тиску на такі ЗМІ з боку влади, а також презентують акцію Adobe Systems із підтримки ЗМІ, які купують ліцензійне ПЗ.
 
У прес-конференції візьмуть участь директор Adobe Systems у Східній Європі Кристофер Бреннан, директор програм Міжнародної федерації журналістів Олівер Мані-Керл, секретар Спілки журналістів Росії Ігор Яковенко та почесна голова НАМ Тетяна Лебедєва.
 
Реєстрація для участі в прес-конференції за телефоном  8 067 407 09 42 або і-мейлом pr@nam.com.ua (Наталія Тютюненко).
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3281
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду