26-27 вересня пройде тренінг «Роль громадянської і соціальної журналістики в ліквідації захворюваності на туберкульоз»

22 Серпня 2008
4270
22 Серпня 2008
10:24

26-27 вересня пройде тренінг «Роль громадянської і соціальної журналістики в ліквідації захворюваності на туберкульоз»

4270
26-27 вересня пройде тренінг «Роль громадянської і соціальної журналістики в ліквідації захворюваності на туберкульоз»

Міжнародна Громадська Організація «Інтерньюз-Україна» запрошує журналістів та редакторів ЗМІ Донецької області взяти участь у проекті «Роль громадянської і соціальної журналістики в ліквідації захворюваності на туберкульоз», який відбудеться 26-27 вересня в місті Донецьк.

Цей тренінг є спільним проектом Міжнародної Громадської Організації «Інтерньюз-Україна» та Благодійного Фонду «Розвиток України».

 Метою тренінгу є підвищення обізнаності і зміцнення свідомості українських журналістів задля збільшення якості та частоти публікацій/репортажів у ЗМІ на тему туберкульозу та пов'язаних із ним проблем.

Завдання тренінгу:

* надати учасникам тренінгу загальну інформацію про туберкульоз для покращання розуміння ними ситуації з епідемією;

* поглибити рівень знань та покращити навички учасників з висвітлення проблеми туберкульозу у всіх видах ЗМІ;

* навчити учасників тренінгу роботі з інформацією, критеріями відбору, балансу, точності та достовірності інформації;

* навчити учасників особливостям та способам роботи з цільовими аудиторіями для ефективного донесення інформації;

* ознайомити учасників тренінгу з світовими досягненнями у боротьбі з туберкульозом та позитивним досвідом роботи з виконання програм боротьби із захворюванням;

* обговорити шляхи і форми взаємодії державних, бізнесових та недержавних організацій для підвищення ефективності заходів з протидії туберкульозу.

Тренерами проекту є:

Антон Топчій – тренер-консультант МГО «Інтерньюз-Україна».З 1992 року режисер ефіру телерадіокомпанії. Автор та продюсер телевізійних сюжетів щорічної церемонії «Гордість країни». Сценарист телекомпанії «Новий канал». Продюсер телепроектів «У світ за очі» (1+1), Авторанок (Інтер), Автоtime (Перший Національний, НТН). Креативний продюсер продакшн-студії «СВІТ-ТБ». Керівник інформаційного проекту «Віртуальна агенція новин».

Вахтанг Кіпіані – шеф-редактор проекту «Великі Українці», телеканал «Інтер». Заслужений журналіст України, лауреат Конкурсу публіцистичних статей ім. В'ячеслава Чорновола, Другого Всеукраїнського журналістського конкурсу «Медіа про Медіа-2004» та Премії ім. О. Кривенка «За поступ у журналістиці». Нагороджений вищою відзнакою НРУ «За заслуги перед українським народом» ІІ ступеня.

В тренінгу візьме участь лікар - фтизіатр, який надасть основні базові знання про етіологію захворювання, способи поширення, засоби лікування та профілактику.

Дата проведення: 26-27 вересня 2008 року.

Час та місце проведення уточнюються у координатора.

Телефон для довідок: (044) 448 44 40, (044) 501 92 03 або 8 067 944 71 20 звертатись до Вожової Дарії

Організатори покривають такі витрати:

дорожні витрати учасників за наявності квитків (потяг вагон купе або рейсовий автобус), проживання в готелі, харчування , матеріали тренінгу та канцтовари.

Участь у тренінгу тільки за попередньою реєстрацією. Кількість місць обмежена.

Для реєстрації слід заповнити нижче наведену реєстраційну анкету та вислати її до 18.00 20 вересня координатору проекту Дарії Вожовій на адресу електронної пошти dvozhova@internews.ua, або по факсу 8(044) 458-44-40, 501-92-03, моб.тел 8(067) 944-71-20

Реєстраційна анкета
Місто
Назва організації

ПІБ учасника (прізвище, ім'я, по батькові)

Посада

Номер Вашого мобільного телефону

Ваша електронна адреса (e-mail)

Номер телефону, факсу організації

Анкети приймаються до 18.00 20 вересня 2007 року!
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4270
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду