На конференції з питань впровадження цифрового мовлення 24-25 квітня виступить відомий європейський дослідник цієї теми Девід Вуд

23 Квітня 2008
9726
23 Квітня 2008
10:33

На конференції з питань впровадження цифрового мовлення 24-25 квітня виступить відомий європейський дослідник цієї теми Девід Вуд

9726
На конференції з питань впровадження цифрового мовлення 24-25 квітня виступить відомий європейський дослідник цієї теми Девід Вуд

Відомий експерт з впровадження цифрового телерадіомовлення Девід Вуд (David Wood) візьме участь в Одеській конференції «Проблеми впровадження цифрового мовлення на загальнонаціональному, регіональному та місцевому рівні», що відбудеться 24-25 квітня в Одесі, повідомляє Незалежна асоціація телерадіомовників (НАМ)

 

Девід Вуд займає посаду Голови департаменту нових медіа Секретаріату Генерального директора Європейської спілки мовників (European Broadcasting Union (EBU) в Женеві). Він є членом цілого ряду дослідницьких груп, що займаються проблемами цифрового телебачення та телебачення високої чіткості.

 

Девід навчався електроніці в університеті Саундхемптон (Велика Британія), а кар'єру розпочав з роботи у технічних відділах найвідоміших британських телерадіокомпаній. «В ЕBU я потрапив після того, як буквально виснажив своїми ідеями британських телерадіомовників (на той час я працював на ВВС)», - говорить пан Вуд. Вже працюючи в ЕBU, Девід отримав ступінь МВА у одній із провідних бізнес - шкіл світу - Harvard Business School.

 

«Я працюю в EBU вже років із 20, ще з тих часів, коли Технічний департамент EBU знаходився у Брюселі. І мені це все дійсно подобається. Я відчуваю, як впливає те, що ми робим на життя суспільства. Щоправда, мушу зізнатися, що коли я був молодим, я мріяв зробити кар'єру рок- музиканта», - зізнався Девід Вуд в одному із інтерв'ю.

 

Цього року організатори одеської конференції запросили пана Вуда взяти участь у обговоренні проблем впровадження цифрового мовлення в Україні. Тема його доповіді: «Різні шляхи впровадження цифрового телебачення в Європі».

 

Довідка:

 

Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми впровадження цифрового мовлення в Україні на загальнонаціональному, регіональному та місцевому рівні» проходитиме 24-25 квітня в Одесі за адресою: вул. Ковальська, буд.1, ОНАЗ ім. О.С. Попова.

 

Організатори конференції:

Одеська національна академія зв'язку ім.Попова

Незалежна Асоціація телерадіоМовників (НАМ)

 

Конференція проводиться за підтримки:

Міжнародного фонду «Відродження»

Міністерства транспорту і зв'язку України

Українського науково-дослідного інституту телебачення і радіо.

 

Генеральний інформаційний партнер - журнал «Телерадіокур'єр»,

Офіційний інформаційний партнер - журнал «Телемир»;

Інформаційний партнер - «Детектор медіа».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9726
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
грустно
5867 дн. тому
Дж. Вуд эксперт, безусловно, но раскажет ли г-н Вуд как украинцам обустраивать своё цифровое ТВ, ведь нормальные эксперты (а Вуд именно такой), особенно из EBU, они рассказывают только о своём опяте, а чужим странам они ничего не навязывают. А у нас Нацрада на себя все функции взять желает. И без могорыча или политической национал-крыши нифига сделать нельзя.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду