25 квітня MRM та газета «КоммерсантЪ» проведуть конференцію «Кінобізнес в Україні: особливості, перспективи, можливості»

27 Березня 2008
12159
27 Березня 2008
16:05

25 квітня MRM та газета «КоммерсантЪ» проведуть конференцію «Кінобізнес в Україні: особливості, перспективи, можливості»

12159
25 квітня MRM та газета «КоммерсантЪ» проведуть конференцію «Кінобізнес в Україні: особливості, перспективи, можливості»

25 квітня 2008 року у готелі Radisson Sas Kiev (Київ, Ярославів Вал, 22) компанія Media Resources Management та газета «КоммерсантЪ» проведуть конференцію «Кінобізнес в Україні: особливості, перспективи, можливості».

 
Серед тем, що обговорюватимуться на конференції – кіновиробництво, дистрибуція кінопродукту, кінотеатральний бізнес. Щодо кожної теми розкриватимуться питання державної підтримки та державного регулювання, актуального стану індустрії та перспектив розвитку, актуальних проблем, можливостей для інвесторів і можливостей для виходу на український ринок зарубіжних гравців.
 
Серед гостей конференції:
 
Філіпп Крейцер – фінансовий директор німецької компанії Bavaria Film
 

Кім Маґнуссон – президент із виробництва данської Nordisk Film

 

Олександр Ткаченко - директор Одеської кіностудії

 
Бернгард Стемпфер – віце-президент Deutsche Bank
 
Джейн Райт – директор BBC Films
 
Ричард Міллер – спеціаліст із державного фінансування, Olsberg CPI, Велика Британія
 
Армен Дишдишян – генеральний директор російської компанії «Централ партнершип Sales House»
 
Джонатан Олсберґ – директор консалтингової компанії Olsberg CPI
 
Олег Кохан – директор кінокомпанії «Сота Синема Ґруп», Україна
 
Андрій Дяченко – генеральний директор дистрибуційної компанії «Геміні», Україна
 
Олексій Наслєдніков – директор мережі кінотеатрів «Кіносистема», Україна.
 
Докладний план конференції ви можете побачити тут.
 
Для участі у конференції вам необхідно заповнити онлайн-анкету або відправити  анкету факсом. Контактна особа – Вікторія Ярмощук victoria@mrm.com.ua тел.: +38(044) 459-46-10.
 
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12159
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду