Журналіста «Дорожнього контролю» Андрія Дзіндзю затримала міліція

15 Березня 2013
8020
15 Березня 2013
13:12

Журналіста «Дорожнього контролю» Андрія Дзіндзю затримала міліція

8020
Журналіста «Дорожнього контролю» Андрія Дзіндзю затримала міліція

Журналіста «Дорожнього контролю» Андрія Дзіндзю затримала міліція. Про це «Детектор медіа» повідомив керівник прес-служби «Дорожнього контролю» Єгор Воробйов.

 

За його словами, сьогодні, 15 березня, восьмеро правоохоронців затримали журналіста коло дому. Зараз пан Дзіндзя перебуває у Святошинському райвідділі міліції Києва.

 

«Це затримання пов'язано з тим, що міліція  фабрикує справу щодо того, що Андрій Дзіндзя побив охоронця на приватному штрафмайданчику», - сказав він.

 

Мова йде про події у листопаді 2012 року, коли  між охороною штраф майданчика та журналістами «Дорожнього контролю» розпочалась бійка. Як вже повідомляла «Детектор медіа», сайт  «Дорожній контроль» заявив, що двадцятеро бандитів у цивільному побили  журналістів сайту Андрія Дзіндзю та Андрія Жуковеня. Натомість міліція стверджує, що журналісти інтернет-видання «Дорожній контроль» намагались забрати авто з  штрафмайданчика без потрібних документів.

 

Начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС Києва Ігор Михалко у коментарі «Детектор медіа» зазначив, що журналіст «Дорожнього контролю» затриманий через  те, що він не з'являвся до суду. Подробиці  затримання він обіцяє розказати згодом.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8020
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду