На каналі «Футбол» стартує «Європейський weekend» з Юрієм Розановим

28 Лютого 2013
5842
28 Лютого 2013
13:48

На каналі «Футбол» стартує «Європейський weekend» з Юрієм Розановим

5842
На каналі «Футбол» стартує «Європейський weekend» з Юрієм Розановим

У понеділок, 4 березня, на каналі «Футбол» відбудеться прем'єра аналітичної програми «Європейський weekend» з ведучим Юрієм Розановим. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Нова програма вийде в ефір о 20.30.

 

Щотижня у прямому ефірі глядачів каналу  «Футбол» чекає огляд найактуальніших новин тижня: експертний розбір матчів, футбольна аналітика, найкращі голи тижня та ексклюзивні репортажі. У проекті власного виробництва каналу «Футбол», окрім зарубіжних оглядів, будуть й найрезонансніші події українського футболу за минулий тиждень.



У студії програми ведучий Юрій Розанов разом із гостями - футбольними коментаторами, авторитетними експертами та спортивними журналістами - будуть обговорювати основні події футбольного вікенду.

 

Взяти активну участь у програмі зможуть й телеглядачі каналу «Футбол», задаючи свої питання ведучому та експертам у прямому ефірі по телефону або у соціальних мережах.



«Європейський weekend» - це погляд на те, що відбувається у футбольній Європі загалом, і в кожній країні зокрема. Канал, який транслює кращі європейські чемпіонати та український футбол, тепер пропонує глядачеві підбити підсумки й згадати, чим же запам'ятався минулий футбольний тиждень», - сказав ведучий Юрій Розанов.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5842
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду