detector.media
28.02.2013 13:48
На каналі «Футбол» стартує «Європейський weekend» з Юрієм Розановим
На каналі «Футбол» стартує «Європейський weekend» з Юрієм Розановим

У понеділок, 4 березня, на каналі «Футбол» відбудеться прем'єра аналітичної програми «Європейський weekend» з ведучим Юрієм Розановим. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Нова програма вийде в ефір о 20.30.

 

Щотижня у прямому ефірі глядачів каналу  «Футбол» чекає огляд найактуальніших новин тижня: експертний розбір матчів, футбольна аналітика, найкращі голи тижня та ексклюзивні репортажі. У проекті власного виробництва каналу «Футбол», окрім зарубіжних оглядів, будуть й найрезонансніші події українського футболу за минулий тиждень.



У студії програми ведучий Юрій Розанов разом із гостями - футбольними коментаторами, авторитетними експертами та спортивними журналістами - будуть обговорювати основні події футбольного вікенду.

 

Взяти активну участь у програмі зможуть й телеглядачі каналу «Футбол», задаючи свої питання ведучому та експертам у прямому ефірі по телефону або у соціальних мережах.



«Європейський weekend» - це погляд на те, що відбувається у футбольній Європі загалом, і в кожній країні зокрема. Канал, який транслює кращі європейські чемпіонати та український футбол, тепер пропонує глядачеві підбити підсумки й згадати, чим же запам'ятався минулий футбольний тиждень», - сказав ведучий Юрій Розанов.

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY